Την προηγούμενη εβδομάδα παραβρέθηκα σε πολιτική συγκέντρωση υποψήφιου δημοτικού συμβούλου σε όμορο δήμο. Κατά την διάρκεια της ομιλίας διαπίστωσα πως στον εν λόγω δήμο πραγματοποιήθηκε απορρόφηση κονδυλίων με αποτέλεσμα την πραγματοποίηση μεγάλου μέρους έργων για τα οποία είχε δεσμευτεί προεκλογικά ο εν λόγω δήμαρχος.


Σκεπτόμενος τον Δήμο μας και το προεκλογικό πρόγραμμα που είχε εξαγγείλει ο νυν δήμαρχος Λουκάς Τζανής βάσει του οποίου κατάφερε να εκλεγεί στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές με λύπη μου διαπιστώνω πως ουδεμία από τις προεκλογικές του δεσμεύσεις σχετικά με τα μεγάλα έργα πνοής για τον δήμο δεν πραγματοποιήθηκε.

Σας παραθέτω τα έργα που είχε εξαγγείλει προεκλογικά το 2010, ο Λουκάς Τζανής καθώς και φωτογραφίες από τις μακετες και τα συμπεράσματα δικά σας.

· ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΡΧΑΜΑΝΟΓΛΟΥ




· ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ



· ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΟΡΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ



· ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΓΡΗΓ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ



· ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ



· ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ



· ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ





· ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ


Θα πουν βέβαια πολλοί για την οικονομική κρίση, για την έλλειψη χρημάτων στον δήμο, για το μεγάλο χρέος που παρέλαβαν… Αυτά όμως δεν μας λένε τόσα χρόνια οι πολιτικοί για να δικαιολογήσουν τα λάθη τους και την απραξία τους;
Επίσης τα έργα που πραγματοποιήθηκαν στους όμορους δήμους στον μεγαλύτερο ποσοστό τους ήταν χρηματοδοτούμενα και το μόνο που έκαναν ήταν να απορροφήσουν κονδύλια. Δηλαδή το μόνο που είχαν να κάνουν ήταν να δείξουν ενδιαφέρον για τον δήμο τους και να αξιοποιήσουν ό,τι είχαν στη διάθεσή τους, πράγμα το οποίο δεν έγινε στο Κερατσίνι και την Δραπετσώνα

Προσπαθώ μέσα μου να βρω ένα λόγο για τον οποίο αυτόν τον άνθρωπο με τις τόσο μεγάλες προεκλογικές δεσμεύσεις και τα τόσα λίγα έργα, για τον οποίο θα μπορούσα να τον αφήσω να με ξανακοροϊδέψει και να υφαρπάξει άλλη μια φορά την ψήφο μου.


Όπως λέει και ο λαός αν με κοροϊδέψεις μια φορά φταις εσύ αν με κοροϊδέψεις και δεύτερη φορά φταίω εγώ!!!
 
Top