Την ολόπλευρη στήριξή της στον υποψήφιο Δήμαρχο Κερατσινίου –Δραπετσώνας Χρήστο Σαλαλέ εκφράζει με ανακοίνωσή της η Ξένια Φωτίου , επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Δραπετσώνας (ΑΔΗΚ) και πρώην αναπληρώτρια Δήμαρχος της πόλης.
Η επικεφαλής της ΑΔΗΚ επισημαίνει ότι στο ψηφοδέλτιο νίκης του Χρήστου Σαλαλέ, εκτός από τη ίδια, συμμετέχει «μια μεγάλη ομάδα συνεργατών του Αλ. Χρυσού, όπως οι πρώην Αντιδήμαρχοι Κώστας Πεταβρατζής, Μιχάλης Αναστασόπουλος, Θανάσης Αξυπόλητος, ο π. πρόεδρος των δημοτικών επιχειρήσεων Μανώλης Νοδαράκης και πλήθος άλλοι». Η Ξένια Φωτίου θεωρεί ότι «με την στήριξη στον Χρήστο Σαλαλέ διαμορφώνεται πλειοψηφικό ρεύμα που δίνει αέρα νίκης και φέρνει την ανατροπή». Σε αυτή την προοπτική, όπως χαρακτηριστικά τονίζει «δώσαμε τα χέρια και με αυτούς που ήρθαμε σε ρήξη στο παρελθόν, γιατί αυτά που μας χώριζαν χθες ωχριούν μπροστά σε αυτά που μα ενώνουν για το σήμερα και το αύριο»
Η Ξένια Φωτίου ασκεί δριμύτατη κριτική στην απερχόμενη δημοτική αρχή, γιατί, όπως αναφέρει, η «Δραπετσώνα από υποδειγματικός Δήμος κατάντησε μια υποβαθμισμένη συνοικία με ανύπαρκτη καθαριότητα, παραμελημένο πράσινο, διαλυμένες κοινωνικές δομές, απαράδεκτες παιδικές χαρές»

Αναφερόμενη στον Χρήστο Σαλαλέ, η επικεφαλής της ΑΔΗΚ είναι σαφής:

 « ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΙΤΗ, ο Χρήστος Σαλαλές αξίζει την στήριξή σου. Νέος, με κέφι και όραμα για την πόλη, ανδρώθηκε στις γειτονιές της Δραπετσώνας, μπήκε με υποτροφία στην Νομική, δούλεψε σκληρά στα Λιπάσματα παράλληλα με τις σπουδές του. Δεν τα βρήκε έτοιμα και δεν του χάρισαν τίποτα. Από μικρός στην βιοπάλη, έφτασε με την αξία του ψηλά»

« ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΙΤΗ,  28  χρόνια με στήριξες με την ψήφο σου, προσφέροντας μου την πρώτη θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο», τονίζει η Ξένια  Φωτίου και στέλνει το δικό της μήνυμα: «Δείξε εμπιστοσύνη στο Χρήστο Σαλαλέ»


 
Top