Από το http://sevenews7.blogspot.gr
Σήμερα είπαμε να κάνουμε πράξη ότι σας είχαμε υποσχεθεί και στο παρελθόν! Είπαμε να σας δείξουμε τι έγινε με τα μεγάλα έργα της παράταξης του τωρινού Δημάρχου Κερατσινίου - Δραπετσώνας.Σήμερα θα σας δείξουμε μόνο τρία μεγάλα έργα , για να μην σας έρθουν και απότομα οι αλλαγές τώρα που μπήκε και ο νέος χρόνος.

 Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που η παράταξη του κ. Τζανή ζητούσε την ψήφο του λαού του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας με μεγάλες και πραγματικά ωραίες, μακέτες.

Για να δούμε μέσα στα τρία χρόνια που πέρασαν τι πρόσφεραν στους δημότες...

ΕΡΓΟ 1ο
ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΟΙ ΜΑΚΕΤΕΣ (κάντε κλικ μην φοβάστε,ανοίγουν!!)






Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ (κάντε κλικ μην φοβάστε,και αυτή ανοίγει!!)



ΕΡΓΟ 2ο
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΧΡΑΜΑΝΟΓΛΟΥ

Η ΜΑΚΕΤΑ (κάντε κλικ)




Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ (μην κάνετε κλικ ΔΕΝ ανοίγει!!)


Παρεπιμπτώντος να σας ενημερώσουμε ότι ΔΥΣΤΥΧΩΣ το δάνειο για το ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΧΡΑΜΑΝΟΓΛΟΥ τρέχει κανονικά και ευτυχώς ακόμα πληρώνεται!!!


ΕΡΓΟ 3ο
ΟΡΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ 

Η ΜΑΚΕΤΑ (κάντε κλικ)






Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ (κάντε κλικ)


Δυστυχώς είχε ομίχλη όταν πήγαμε στο Όρος Αιγάλεω και δεν είδαμε κάτι!!

Τώρα αν εσείς βλέπετε κάποια διαφορά μάλλον θα είναι επειδή είσαστε οπαδός κάποιου άλλου υποψηφίου όπως θα μας πούνε σε λίγες μέρες μέσω των αντιπροσώπων τους και όχι επειδή στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑδεν έχει γίνει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ!!!!

Θα επιστρέψουμε λίαν συντόμως με ακόμα περισσότερες ΜΑΚΕΤΕΣ και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ , έτσι και αλλιώς δεν πρόλαβαν να κάνουν κάτι σε 3 χρόνια λέτε να προλάβουν να φτιάξουν κάτι μέχρι τον Μάιο;
 
Top