Το διάσημο μοντέλο Έμιλι Ραταϊκόφσκι αφήνει αιχμές πως αυτή θα πρωταγωνιστήσει στην ειδική έκδοση για τα 50 χρόνια έκδοσης του περιοδικού – Μαζί της η Κέιτ Άπτον και η Νίνα Αγκτνάλ.
Αποτελεί την... επιτομή στην καριέρα των αποκαλούμενων bikini models. Μια φωτογράφιση με μαγιό για το εξώφυλλο του διάσημου περιοδικού Sports Illustrated αποτελεί την απόλυτη αναγνώριση για τα νεαρά μοντέλα που κάνουν μεγαλύτερη καριέρα στα περιοδικά παρά στις πασαρέλες της μόδας.

Κι όταν σε κάποια από αυτές δίνεται η ευκαιρία να φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο – ορόσημο του περιοδικού, εν προκειμένω για το εξώφυλλο της εορταστικής έκδοσης για τα 50 χρόνια έκδοσής του, αυτή θα πρέπει να το... αξίζει πραγματικά.

Ο λόγος για την Emily Ratajkowski, το νεαρό μοντέλο που έγινε διάσημο εν μια νυκτί, όταν κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού Blurred Lines στο οποίο εμφανίζεται εντελώς... γυμνή και η οποία έκτοτε “εισέβαλλε” στο χώρο του μόντελινγκ και αναδείχθηκε σε απόλυτη πρωταγωνίστρια.



Η 22χρονη Έμιλι συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να φιγουράρει στο εξώφυλλο της ειδικής έκδοσης του περιοδικού για τα 50α του γενέθλια, μια έκδοση που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Φεβρουαρίου. Φυσικά φρόντισε να ανεβάσει στο Instagram και στα λοιπά social media φωτογραφίες της με την “πρέπουσα” ενδυμασία, καθώς εξάλλου διεκδικεί το πρωτοσέλιδο της ειδικής έκδοσης, της... Swimsuit Issue.



Η διεύθυνση του περιοδικού δεν αποκαλύπτει προς το παρόν ποια κοπέλα θα εμφανίζεται τελικά στο εξώφυλλο της επετειακής έκδσης, αλλά έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα από μια φωτογράφιση που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, σε νησιά του Τροπικού, χωρίς να αποκαλύπτει το πρόσωπο του μοντέλου. Οι... “ειδικοί” της αγοράς όμως και οι φαν του είδους αναγνώρισαν στο... κορμί την Έμιλι.




Σε κάθε περίπτωση εκείνο που είναι σίγουρο είναι το ότι στο επετειακό τεύχος θα υπάρχουν νέες φωτογραφίσεις διάσημων και αγαπημένων μοντέλων του, όπως της Κέιτ Άπτον, η οποία κοσμούσε τα επετειακά εξώφυλλα του 2012 και του 2013, αλλά και της Νίνα Αγκντάλ.




πηγη
 
Top