Στις 27/01/2013..με πρωτοβουλία της ,η υπηρεσία πρασίνου του Δ.Κερατσινίου-Δραπετσώνας ,..ΟΡΓΑΝΩΣΕ ...ΣΥΝΤΟΝΙΣΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ..το κλάδεμα ..5 μεγάλων ευκαλύπτων.(15-25.μ)..με την συνδρομή, καλαθοφόρου οχήματος της πυροσβεστικής,της καθαριότητας για την αποκομιδή των κλαδευτικών υπολειμμάτων, της δημοτικής αστυνομίας και της τροχαίας Κορυδαλλού..!!

***Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.(αν το μάθει ο ΣΚΑΙ .και το MEGA ..θα τραβάνε τα...μαλλιά τους..)..!!!

***ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ..(οι εργολάβοι που έχουμε στο δήμο δεν δίνουν ούτε καν ..γάντια στους εργαζόμενους..)

***Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 27/01/2013 ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΑΣ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 07.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 18.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ!!!!


Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας..πληρώνει 17,5+ΦΠΑ....για το κλάδεμα...μιας και μόνο Νεραντζιάς..όταν το μεροκάματο +εισφορές ενός μονίμου εργαζόμενου είναι περίπου 50 ευρώ.... και όμως υπάρχουν χρήματα για να κλαδευτούν χιλιάδες νεραντζιές από τον ιδιώτη..με 21,5 ευρώ/εκαστη .άλλα δεν υπάρχουν για να πληρώσουμε εργαζόμενους που παράγουν και προσφέρουν πολλαπλάσια από τους..γνωστούς Ιδιώτες-χορηγούς- εργολάβους που αλωνίζουν στο δήμο εδώ και πολλά χρονιά..!!!...
https://www.facebook.com
 
Top