Έπεσε στα χέρια μου η "ηρωική" εφημερίδα του Δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας. 

Η αλήθεια είναι ότι την είχα ξαναδεί στο blog του πρώην ( άραγε για πόσο;) "εκπροσώπου του κ.Τζανή αλλά δεν είχα δώσει και μεγάλη βάση αφού μόνο από το πρωτοσέλιδο καταλαβαίνεις ότι ο άνθρωπος ζει σε έναν δικό του κόσμο.

Επειδή όμως σήμερα διάβασα τα νέα δημοσκοπικά ποσοστά του Τζανή είπα να μην το αφήσω ασχολίαστο.
Στην συγκεκριμένη εφημερίδα όπως φαίνεται στο Κερατσίνι και στην Δραπετσώνα υπάρχουν όλοι και όλοι τρεις υποψήφιοι. Ο "Απόλυτος Κυρίαρχος" (το νέο παρατσούκλι του Τζανή) με ποσοστό 43,55% ο πρώην (πολύ πρώην) Δήμαρχος Φώτης Μελάς και τελευταίος ο "Δεν γνωρίζω-Δεν απαντώ". Για να είμαι  δίκαιος ο νύν Δήμαρχος τονίζει ότι τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης τα ζήτησε πολιτικός του αντίπαλος ο οποίος όμως δεν εμφανίζεται πουθενά !!!! 
Λογικό αλλά όχι και σωστό είναι Δήμαρχε να θέλεις να δείξεις ότι έχεις μεγάλα ποσοστά. Λογικό γιατί βλέπεις ή μάλλον ακούς την πραγματικότητα όσο και να μην σου είναι αρεστή. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ από την πρώτη φορά που ήσουν υποψήφιος Δήμαρχος όσο και να προσπαθείς μέσω γκάλοπ , δηλώσεων και εμφανίσεων σε κανάλια να δείξεις το αντίθετο. 

Η όλη σου πορεία ΔΥΣΤΥΧΩΣ  το δείχνει. 

ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΟΥ και την ευθύνη θα την έχεις μόνο εσύ.Βέβαια είμαι σίγουρος ότι ως καλός Σοσιαλδημοκράτης ( και όχι ανεξάρτητος όπως διατυμπάνιζες τόσα χρόνια) θα προσπαθήσεις να ρίξεις το φταίξιμο σε άλλους όπως κάνουν και όλοι αυτοί οι "Σοσιαλδημοκράτες" φίλοι σου που φόρτωσαν με χαράτσια τον λαό, αλλά ΩΣ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΛΑΖΟΝΑΣ θα κάνεις το ίδιο λάθος με τους παλιούς σου φίλους.....ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ αλλά όπως λέει και μια παροιμία ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ .......ΑΠΟΛΥΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΕ.

Ένας απλός αναγνώστης....

Ευχαριστώ εκ των προτέρων το 7news.gr για την φιλοξενία

 
Top