Νέα στοιχεία που «καίνε» τη Χρυσή Αυγή προέκυψαν από την επεξεργασία του υλικού που παρέδωσε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στις Δικαστικές Αρχές. 

Στα ντοκουμέντα που δημοσιεύει το «Εθνος της Κυριακής», εικονίζονται ο Ηλίας Κασιδιάρης να «χαϊδεύει» τη διάσημη καραμπίνα - καλάσνικοφ, η Ουρανία Μιχαλολιάκου και η μητέρα της Ελένη Ζαρούλια να συμμετέχουν σε μαθήματα αυτοάμυνας, χρυσαυγίτες με πλήρη στρατιωτική εξάρτηση και άγνωστο οπλισμό να χαιρετούν ναζιστικά, αλλά και κρυφή επιστολή του Αρτέμη Ματθαιόπουλου προς τον Νίκο Μιχαλολιάκο, στην οποία «καρφώνει» συναγωνιστές του και μιλά για τους μισθούς που δίνονται από το κόμμα.

Ωστόσο, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το ψηφιακό υλικό που αποτελεί μέρος του κατηγορητηρίου, παρουσιάζουν τρεις φωτογραφίες που βρέθηκαν στον υπολογιστή του Ηλία Κασιδιάρη. Σ' αυτές φαίνεται να έχει καταγραφεί καρέ καρέ η διαδικασία οικιακής παραγωγής κάποιας σκό



Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο «Εθνος της Κυριακής» ότι παρόμοιες εικόνες έχουν ξαναδεί για την παραγωγή ναρκωτικών ουσιών. «Προσομοιάζει στη διαδικασία που ακολουθείται για την οικιακή παρασκευή κοκαΐνης. Οπως λέγεται στην πιάτσα, βράζουν την κοκαΐνη», εξηγούν χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεν μπορούν να πουν με βεβαιότητα ότι η σκόνη που διακρίνεται στο ντοκουμέντο είναι κοκαΐνη. Ιδιες πηγές αναφέρουν ότι οι συγκεκριμένες εικόνες δεν αποκλείεται να έχουν «κατέβει» από ιστοσελίδες, προκειμένου να αποτελέσουν «οδηγό» για επεξεργασία κάποιας ουσίας. Ωστόσο, επισημαίνουν πως το υλικό αυτό δεν έχει συμπεριληφθεί τυχαία στη δικογραφία και προφανώς θα ζητηθούν εξηγήσεις από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής.




Εντύπωση προκαλεί και η επιστολή του Αρτέμη Ματθαιόπουλου προς τον Ν. Μιχαλολιάκο. Ο βουλευτής Σερρών «καρφώνει» στον αρχηγό της ΧΑ τους Μούκο Αθανάσιο, Ζησιμόπουλο Πολύβιο, Χασιώτη Γεώργιο, Χατζηβασιλείου Αθανάσιο, Τσακίρη Μιχαήλ, Ιωαννίδη, Χρυσομάλλη Νικόλαο, ισχυριζόμενος ότι δεν προσέφεραν στο κόμμα κατά τη διάρκεια των εκλογών του 2012.

Γράφει προς τον αρχηγό: «Τα κουρασμένα στελέχη με το μόνο που ασχολούνται, όταν έρχονται στα γραφεία, είναι η διανομή μισθών και θέσεων στο Κίνημα. Οι μισθοί καλώς να δοθούν, αλλά όταν ξέρουμε τι ακριβώς θέλουμε και με ποια άτομα μπορούμε να το κάνουμε. Ατομα τόσο πολύ επιπόλαια και απαξιωτικά ως προς τον κόσμο, νομίζω ότι δεν θα πρέπει κάποιος να τα συμπεριλαμβάνει σε οποιονδήποτε σοβαρό σχεδιασμό για το μέλλον».


Η Ουρανία Μιχαλολιάκου και η μητέρα της Ελένη Ζαρούλια σε μαθήματα αυτοάμυνας




iefimerida.gr
 
Top