Στους παίκτες του αφιέρωσε την πρόκριση ο Μίτσελ, που τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατός στην φάση των «16». 
Πολύ χαρούμενος για την πρόκριση, παρουσιάστηκε ο Μίτσελ, που τόνισε πως ανήκει στους παίκτες του, ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί πως ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε περισσότερο από όσο περίμενε. Επίσης, ο Ισπανός εξέφρασε την πεποίθησή του, πως ομ Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί έτοιμος και πιο δυνατός στην επόμενη φάση. 
Αναλυτικα:
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση, την θέλαμε πολύ αυτή την πορεία. Μας άξιζε με την προσπάθεια που κάναμε και θέλουμε τώρα να το απολαύσουμε. Η Άντερλαχτ είναι καλή ομάδα, ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά όχι τόσο πολύ. 
Θέλω να αφιερώσω αυτή την πρόκριση στους παίκτες μου, σε αυτούς ανήκει άλλωστε. Αν δείτε τους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια αυτή τη στιγμή, θα καταλάβετε πόσο πολύ ήθελαν την πρόκριση και πόσο πάλεψαν για αυτήν. Το δικό μου μερίδιο είναι πολύ πιο μικρό, οι... ήρωες είναι οι παίκτες. 
Θα είναι δύσκολη η συνέχεια, το ξέρουμε, αλλά έχουμε τρεις μήνες μέχρι τον επόμενο Ευρωπαϊκό αγώνα. Θα δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο μέχρι τότε και θα είμαστε έτοιμοι. Προς το παρόν, όμως, σήμερα απλά απολαμβάνουμε το βραβείο που δίκαια κατακτήσαμε. Την πρόκρισή μας!». 

πηγη:gazzetta.gr
 
Top