Ο Εμπορικός Σύλλογος Κερατσινίου Δραπετσώνας, παρά την κατήφεια της εποχής και τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, στέλνει ένα δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας και μας καλεί να μοιραστούμε μαζί του τη χαρμόσυνη ατμόσφαιρα των γιορτών, κοντά στους αγαπημένους μας ανθρώπους.

Έτσι λοιπόν, με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Κερατσινίου Δραπετσώνας τοποθετήθηκαν μεγάφωνα κατά μήκος της Παναγή Τσαλδάρη και της Ελευθερίου Βενιζέλου, των δύο βασικών οδικών αξόνων της πόλης, που αποτελούν παράλληλα και δύο από τους πιο σημαντικούς εμπορικούς δρόμους της Αττικής.
Τα μεγάφωνα θα παίζουν σε όλη τη διάρκεια των εορτών και του εορταστικού ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων διεθνείς μουσικές επιτυχίες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που επιμελήθηκαν οι Γιάννης Βασιλόπουλος και Θωμάς Σίδερης με την υποστήριξη και τη βοήθεια του Real FM. Ταυτόχρονα, ο Εμπορικός Σύλλογος τύπωσε χρηστικά φυλλάδια, τα οποία διανέμει στους καταναλωτές, όπου μαζί με τις ευχές του, τους ενημερώνει για το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων. Πρόκειται για ένα φυλλάδιο-οδηγό αυτές τις μέρες που οι καταναλωτές θέλουν να οργανώσουν το χρόνο τους, επιλέγοντας πάντα τα καταστήματα του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας για τις αγορές τους.

«Στα καταστήματα της περιοχής μας ο καταναλωτής μπορεί να βρει τα πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς» επισημαίνει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κερατσινίου Δραπετσώνας Νίκος Πέτσας. «Αυτό το μήνυμα θέλουμε να περάσουμε στους κατοίκους του δήμου μας. Η κρίση μάς κάνει όλους να σκεφτόμαστε και να λειτουργούμε διαφορετικά. Θέλω όμως να σας διαβεβαιώσω ότι οι τιμές στα καταστήματα του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας είναι πραγματικά χαμηλές, ενώ η ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουμε είναι η καλύτερη δυνατή. Μια βόλτα στα μαγαζιά της περιοχής μας θα πείσει τον καθένα!»


Παράλληλα, ο Εμπορικός Σύλλογος Κερατσινίου Δραπετσώνας αναπτύσσει εδώ και καιρό ένα πλούσιο και πολυσχιδές κοινωνικό έργο με τη συγκέντρωση ειδών ρουχισμού και βασικών ειδών διατροφής για άπορους πολίτες και φτωχές οικογένειες του δήμου, αξιοποιώντας στο έπακρο τις τοπικές δομές πρόνοιας και αλληλεγγύης. «Στα πλαίσια του έργου αυτού και ειδικά τώρα τις γιορτές που η αγκαλιά μας πρέπει να χωρά και όλους όσοι έχουν την ανάγκη μας, εμείς μαζεύουμε ρούχα και τρόφιμα και σε συνεργασία με τις ενορίες και τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου, φροντίζουμε να φτάσουν το γρηγορότερο δυνατό εκεί που πρέπει: στους ανθρώπους που μας χρειάζονται κοντά τους» τονίζει ο  πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Πέτσας.  
 
Top