Από το sevenews7.blogspot.gr
Στο 2ο Δημοτικό Δραπετσώνας ο Διευθυντής του Σχολείου , "παρακαλούσε" κυριολεκτικά επί χρόνια την Δημοτική Αρχή του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας να τοποθετηθεί μια μικρή τέντα (διαφανές πλαστικό περίπου 3μΧ1.5μ)για την προστασία των παιδιών τις ημέρες που βρέχει και έχει γενικώς κακοκαιρία.
Η αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής και του "Αντιδημάρχου"(!!!!! άραγε τον ξέρει κανένας;;;;) κύριου Πέτρου Καψοκόλη (από τους ελάχιστους που έχουν διατηρηθεί ΩΣ "ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ" ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ απο τον Δήμαρχο Λουκά Τζανή) ανάγκασε το νέο Δ.Σ. των γονέων και κηδεμόνων να κινηθούν "παρακάμπτοντας" ουσιαστικά την ανυπαρξία της Δημοτικής Αρχής και να τοποθετήσουν από μόνοι τους το πλαστικό κάλυμμα με έξοδα του Συλλόγου. 

Εννοείται ότι σε δύσκολους καιρούς το να χαλάνε οι γονείς χρήματα για κάτι που πρέπει να έχει πράξει ο Δήμος (όπως και τόσα άλλα σημαντικότερα βέβαια ) είναι αξιέπαινο. 
Όπως φαίνεται όμως η Δραπετσώνα και το 2ο Δημοτικό Σχολείο (πρότυπο για όσους δεν το γνωρίζουν )ΔΕΝ υπάρχει για τον κύριο Καψοκόλη εκτός αν χρειαστεί να κάνουμε ΨΕΥΤΟ-ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ή όταν τους θυμηθούμε κάνοντας πέρασμα για να "δείξουμε το ΕΡΓΟ ΜΑΣ (!!!!!!!!)". 
Το μόνο που έχουμε να τονίσουμε είναι ότι όντας παρόντες ένα πρωινό την ώρα της προσευχής όταν ο Διευθυντής στην καθημερινή του ομιλία προς τους μαθητές , ανέφερε στα παιδιά και στους γονείς για μια έκπληξη-επίσκεψη του ΔΗΜΑΡΧΟΥ και του ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ τα επιφωνήματα ειδικά απο την μεριά των γονέων δεν ήταν καθόλου κολακευτικά.


 
Top