Ο ΛΟΥΚΑΣ ΤΖΑΝΗΣ ΕΔΩΣΕ ΨΙΧΟΥΛΑ ΑΝΤΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ...

τρεξατε ολοι να παρετε τα 500 ευρω και τί καταλαβατε????? 
θελετε και τα υπολοιπα απο τα 1000 που σας εταξε??? 
καλο εεεε !!!!! 
ντροπη στο δημαρχο και στον περιγυρο του που μετα απο τοσους μηνες που εχει αφησει οικογενειες να πεινανε, πιανει και δινει 500 ψωροευρω για να καλυψουν τί ???? εδωσε 500 ευρω σε κοπελα (π.χ.) που ειναι στα αμεα (που μονο αμεα δεν ειναι γιατι ειναι μια χαρα ) την στιγμη που δουλεουν και οι 2 της γονεις και παιρνουν και 3 ενοικια.... τα ιδια λεφτα (500 ) ευρω πηραν και μονογονεικες οικογενειες.... ποια η λογικη σας κυριε τζανη??? 
ευαισθητε και φιλανθρωπε δημαρχε μας !!!!!!!!! 

αραγε τί χαρτζιλικι δινετε στην κορη σας???? τις προαλλες τρακαρε και σπευσατε να της παρετε καινουριο αυτοκινητο μιας και το παλιο εγινε κομματια.... παρολο οτι σας εχει αγγιξει η κριση (οπως λετε και εσεις σαν κακομοιρος φτωχουλης του θεου).... χτυπησε η μητερα σας και την πηγατε στο metropolitan.... και οι υπαλληλοι σας εδω και καιρο πεινανε ........ μπραβο σας για αλλη μια φορα... και σε εσας και στον περιγυρο σας που σας στηριζει !!!!!!!!!!!!!!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
 
Top