Όπως είναι γνωστό, παρά τις αντίθετες απόψεις πτερύγων του Δημοτικού Συμβουλίου, είχε αποφασιστεί τα Καλλιτεχνικά Τμήματα του Δήμου (φτάσαμε αισίως Χριστούγεννα και άλλοτε άρχιζαν τέλη Σεπτεμβρίου) να ανατεθούν σε ΚΟΙΝΣΕΠ (Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση). Η λύση αυτή εμφανίστηκε ως μονόδρομος μετά από ένα ακόμα δείγμα ανικανότητας της Διοίκησης Τζανή (απορρίφτηκε το αίτημα για συμβάσεις δασκάλων και γυμναστών από το Υπουργείο Εσωτερικών γιατί ο Δήμος δεν έστειλε μαζί με το αίτημα αναγκαία έγγραφα)...
Εν πάσι περιπτώσει, έπρεπε να γίνει Πρόσκληση ενδιαφέροντος για να εμφανιστούν οι ενδιαφερόμενες ΚΟΙΝΣΕΠ να δώσουν προσφορές και να επιλεγεί η καλύτερη. Να λοιπόν που η απλή αυτή διαδικασία έγινε «σύνθετη» στον Δήμο μας. Ήδη, μια ΚΟΙΝΣΕΠ με το όνομα ΠΡΟΣ.ΑΡΜΟ.ΖΩ έστειλε καταγγελία στον Δήμο, αλλά και προς τον Γ.Γ της Περιφέρειας και τον Ρακιντζή, καταγγέλλοντας περίεργες διαδικασίες και συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού!!! 

Πιο συγκεκριμένα, καταγγέλλει ότι ενώ είχε καθοριστεί συγκεκριμένος τύπος ΚΟΙΝΣΕΠ που θα μπορούσε να καταθέσει προσφορά και ενώ είχαν προχωρήσει διαπραγματεύσεις (!) της ΠΡΟΣ.ΑΡΜΟ.ΖΩ με τον Δήμο, άλλαξαν οι όροι της Προκήρυξης χωρίς να ενημερωθεί κανείς! Η αλλαγή τύπου ΚΟΙΝΣΕΠ επέτρεψε σε μια άλλη με το όνομα «ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ» να δώσει προσφορά και τελικά να πάρει την δουλειά! 

Το θέμα έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Ζαχαρίας Ζούπης και ο Τζανής του είπε να ρωτήσει την Νομική Υπηρεσία! Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα. Από πότε μπορούν να αλλάζουν οι όροι μιας πρόσκλησης ενδιαφέροντος η ενός διαγωνισμού ενώ έχουν κατατεθεί προσφορές; Πότε θα μάθει επιτέλους ο κύριος Τζανής να σέβεται τα νόμιμα πλαίσια λειτουργίας; 

Μ ΄αυτά και μ΄αυτά πάντως, δεν βλέπουμε να λειτουργούν τα Καλλιτεχνικά Τμήματα…. Η καταγγελία – ένσταση θα τροφοδοτήσει παρεμβάσεις Αρχών.

http://keratsini-drapetswnanews.blogspot.gr/
 
Top