Από το sevenews7.blogspot.gr
Κάπου πήρε το αυτί μας ή είδε το μάτι μας ότι υπάρχει μια διένεξη μεταξύ Δήμου Πειραιά και Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας με τους πρώτους να δίνουν οδηγίες τι πρέπει να κάνουν για να στολίσουν τον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας και με τους δεύτερους να λένε ότι δεν δέχονται οδηγίες και συμβουλές και ότι ειδικά στις δύσκολες εποχές που ζούμε το να χαλάς λεφτά για φιέστες στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά είναι πρόκληση για την κοινωνία. 

Μέχρι εδώ ας πούμε καλά!!! 

Σε ένα άλλο blog διαβάσαμε ότι οι φιέστες και μάλιστα οι ΔΩΡΕΑΝ φιέστες όπως ανέφερε και στο μικρόφωνο ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Μιχαλολιάκος φαίνεται (σίγουρο είναι αλλά ας κρατάμε και μια πισινή) ότι κόστισαν περίπου 7.000 με 8.000 ευρώ (συγκροτήματα-τραγουδιστές κλπ).

Σήμερα μάθαμε και το διασταυρώσαμε από εγκυρότατη πηγή ότι οι "Αδικημένοι" , αυτοί που δεν δέχονται οδηγίες και συμβουλές από τους άλλους που κάνουν φιέστες και που προκαλούν το κοινό αίσθημα , θα αγοράσουν φωτάκια για να στολίσουν τα δέντρα του Δήμου με ένα ποσό 14.000 με 15.000 ευρώ!!!!! 

Τα σχόλια δικά σας.........εμείς απλά θα πούμε ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ εσείς που δεν δέχεστε οδηγίες και συμβουλές. 

Ααααα και για να μην το ξεχάσουμε...τώρα που θα τα βάλετε τα φωτάκια αφήστε τα να καίνε μέχρι το Πάσχα...κοντά είναι φέτος!!
 
Top