Σας παρακολουθώ πολύ καιρό και έχω δει τα θέματα που πιάνετε για το δήμο μας. Μου έχει κάνει όμως μεγάλη εντύπωση πως αν και ξετινάζετε τον Τζανή, δεν έχετε ασχοληθεί καθόλου με την πρωτοσύμβουλο του Τζανή. Αυτήνα την κυρία που ήτανε για δυο χρόνια στον ίδιο όροφο με τον Τζανή και το έπεζε μεγάλη και τρανή, ξερόλας, άγγελος του τσάρλι, ειδική σε μεγάλα έργα και τόσα άλλα που ίσως και μπορεί να ξέρετε. Κάποιος συνάδελφο σας κάποτε την είχε χαρακτηρίσει σαν το νούμερο του δευτέρου ορόφου. 
Η κυρία λοιπόν αφού έληξε η απόσπαση της από εκεί που δουλεύει, γραμματέας σε μια Γραμματεία, έκανε τα αδύνατα – δυνατά να επιστρέψει στον λουκά της, ο οποίος της έχει παραχωρήσει και ένα από τα ι.χ. του για να μετακινείται, λόγω των ειδικών αποστολών που της αναθέτει. 
 
Καπάτσα, φωνακλού και αντιπαθέστατη, εκτός από τρία – τέσσερα άτομα που στηρίζει για δικούς της λόγους, αφού έπεισε κάποια υπουργεία ότι μπορεί να πάρει απόσπαση - μαιμού στην ΠΕΣΥΔΑΠ σαν φύλακας αδέσποτων και αφού τα κατάφερε και με το σύντροφο της Γουρδομιχάλη, επέστρεψε στο ιδιωτικό της γραφείο στο δημαρχείο, έτοιμη να συνεχίσει το έργο της για το καλό των δημοτών της πόλης μας.
 
Από τα πρώτα που κατάφερε η κυρία ήταν, να κολλήσει ένα έργο του δήμου που το έχουμε όλοι πολύ μεγάλη ανάγκη, να εξαναγκάσει σε παραίτηση και αποχώρηση από την παράταξη του λουκά  την φιλενάδα και συντρόφισα της  Βάνα Δατσέρη και να έχει κάνει τον Γουρδομιχάλη να χάσει τον ύπνο του, μη τυχόν και κάποια στοιχεία πάνε σε κάποια παραπάνω αυτιά. Που θα πάνε βέβαια κύριε Γουρδομιχάλη μας.
 
Επειδή λοιπόν μαθαίνουμε ότι η κυρία θα έχει προνομιούχα θέση στο ψηφοδέλτιο του λουκά, για φροντίστε από τώρα να ξέρουμε με ποιάν έχουμε να κάνουμε και βγάλτε κανά χαρτάκι στον αέρα. Να μάθουν και άλλοι ανυποψίαστοι για την κυρία και την νέα ομάδα του λουκά, που θέλει να είναι πάλι δήμαρχος.
 
Και κάντε να πάει και κανά εισαγγελέας στο δήμο, στο υπουργείο της και στην ΠΕΣΥΔΑΠ. Να αισθανθούμε και εμείς, λίγο λιγότερο κορόιδα, μέρες που είναι.
 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ - ΔΗΜΟΤΗΣ



ΣΧΟΛΙΟ: Αγαπητή φίλη, σας ενημερώνουμε ότι  δεν ασχολούμαστε με τους υποτακτικούς κάθε είδους παρά μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις...
Αν  και τώρα ο ΓΙΓΑΝΤΑς της τοπικής αυτοδιοίκησης που έχουμε για δήμαρχο μέχρι τον Μάιο...εξακολουθεί να έχει δίπλα του αυτούς που τον έχουν φτάσει στο "απόγειο" της καριέρας του ...είναι άξιος της τύχης του.
Πάντως από ότι μας λέτε δεν τακτοποίησε μόνο την κουμπάρα και την σύζυγο αλλά και άλλες φίλες του..
Όμως για την αποχώρηση της άλλης στελεχάρας και Πασοκάρας της Δατσέρη θα διαφωνήσουμε μαζί σας ότι την ανάγκασε σε παραίτηση η κυρία και "πρωτοσύμβουλος" του Τζανή.
Αυτή την παραίτησε η έλλειψη του μισθού της Αντιδήμαρχου που  έπαιρνε 3 χρόνια ...και που της τον... έκοψε ο Λουκάς..
Ότι στοιχεία έχετε να μας τα στείλετε...
Θα χαρούμε πολύ να αναδείξουμε ακόμη μια φορά το έργο του ΓΙΓΑΝΤα της τοπικής αυτοδιοίκησης και των στελεχών του...
Καλές γιορτές να έχετε και καλά να περάσετε!

 
Top