ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 12ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ 130υ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Αγαπητοί γονείς,
Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που ζούμε ως λαός , αντιμέτωποι καθημερινά με τις δραματικές επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης , την ανεργία και τη φτώχεια, πάρα πολλές οικογένειες αδυνατούν να ανταποκριθούν ακόμη και στις στοιχειώδεις ανάγκες διαβίωσής τους.
Διαπιστώσαμε με θλίψη ότι εκτός από τις οικογένειες που δοκιμάζονται από την αδυναμία να εξασφαλίσουν την τροφή τους , το τελευταίο χρονικό διάστημα μια οικογένεια του σχολείου μας στερείται της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος λόγω αδυναμίας να εξοφλήσει το λογαριασμό.

Τα Δ.Σ. των συλλόγων μας απευθύνουμε έκκληση άμεσης βοήθειας στην οικογένεια, επικαλούμενοι την ευαισθησία και την αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο και σας καλούμε να ανταποκριθείτε , προσφέροντας από το οικονομικό υστέρημα και από το περίσσευμα της αγάπης σας , οποιοδήποτε οικονομικό ποσό μπορεί να διαθέσει ο καθένας , προκειμένου να τακτοποιηθεί άμεσα η οικονομική οφειλή προς τη ΔΕΗ και να συνδεθεί το ρεύμα στο σπίτι της οικογένειας και παράλληλα συλλέγουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας για να αντιμετωπίσουμε και το πρόβλημα διατροφής.
Υπεύθυνοι για τη συλλογή των χρημάτων, όπου θα μπορείτε να τα δίνετε κατά την πρωινή προσέλευση και το μεσημεριανό σχόλασμα των μαθητών είναι για τους γονείς του Δημοτικού Σχολείου οι κυρίες Νικάνδρου Λίτσα (πρόεδρος), Βούλα Μαλλιαρού (ταμίας), Χονδρουδάκη Αναστασία (αντιπρόεδρος) και για τους γονείς του Νηπιαγωγείου οι κυρίες Λεπτουργίδου Κατερίνα (πρόεδρος ) και Ειρήνη (ταμίας). Τα τρόφιμα μπορείτε να τα αφήνετε κάτω από τη σκάλα στην είσοδο του σχολείου.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την βέβαιη ανταπόκρισή σας.
Μια επιλογή έχουμε: Να είμαστε συναδελφωμένοι και αλληλοϋποστηριζόμενοι. Να είμαστε ενωμένοι στις αντιστάσεις μας. Κανένας μόνος του στην κρίση.
Γιατί όλα τα παιδιά είναι δικά μας παιδιά, η ελπίδα για ένα αύριο διαφορετικό.
Τηλέφωνο επικοινωνίας με τους Συλλόγους : 6947476482
 
Top