ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ-ΔΗΜΟΤΗ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΓΙΑ  ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΖΑΝΗ 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ


Καλημέρα.
Γιάννης από Κερατσίνι.
Μια πληροφορία να δώσω για να γράψετε.Εχτές βράδυ δεν ξέρω αν είδατε.. στο κανάλι έψιλον στην εκπομπή του τράγκα αργά το βράδυ ήταν ο Τζανής και έδωσε ορισμένα στοιχεία για την κατάσταση στο Κερατσίνι.
Πιο συγκεκριμένα είπε:
Η ανεργία είναι στο 50%,στο κοινωνικό παντοπωλείο σιτίζονται 1000 άτομα και το 25% των κατοίκων δεν έχουν ρεύμα.....
Οταν ρώτησε ο Τράγκας τι κάνουν για αυτό είπε ότι διοργανώνουν συνέχεια αυτές τις λαικές χωρίς μεσάζοντες για να αγοράζει ο κόσμος πιο φθηνά.
Τώρα να σας πω την δική μου κατάσταση.Είμαι από πέρσι τον Αύγουστο άνεργος και η γυναίκα μου πάνω απο 3 χρόνια.Έχουμε σπίτι δικό μας αλλά εισόδημα από πουθενά.Με το ζόρι στείλαμε το παιδί σχολείο φέτος και από Αγγλικά το σταματήσαμε.Κάτι οικονομίες που είχαμε τέλειωσαν.Οτι χαλάει στο σπίτι δεν είναι δυνατόν να το αντικαταστήσουμε.Από ρούχα ξεμείναμε,από υγεία τρέμω μην μας τύχει κάτι και έχουμε τον κάθε έναν στην τηλεόραση να μας λέει για κοινωνικές υπηρεσίες.
Εγώ πήρα τηλέφωνω στο κοινωνικό παντοπωλείο αλλά δεν πληρώ τις προυποθέσεις.Πρέπει να είσαι άστεγος ή άπορος.Παραμυθιάζουν τον κόσμο ότι τάχα έχουμε κοινωνικές υπηρεσίες.Όσο για την αγορά χωρίς μεσάζοντες για παράδειγμα το κριθαράκι το είχαν 2 ευρώ το κιλό αν θυμάμαι καλά.Πιο φθηνά το βρίσκουμε και στο σούπερ αν ψάχνουμε τις προσφορές.
Γενικά αν δεν είμαστε άστεγοι ή άποροι δεν υπάρχει βοήθεια από πουθενά.Ο δήμος είναι ανύπαρκτος εδώ!Δεν λέω ότι μπορεί να σώσει την κατάσταση αλλά γενικά δεν βλέπω να προσπαθεί καν να ανακουφίσει τον κόσμο,να δώσει μια ελπίδα,γενικά να κάνει κάτι!
Ας βάλει τους κηπουρούς να μαζεύουν τα ξύλα που κλαδεύουν τα δέντρα και να τα μοιράσει σε κόσμο να ζεσταθούν.. ας μπολιάσουν τις χιλιάδες νερατζιές που έχει το Κερατσίνι,σε λεμονιές,πορτοκαλιές,μανταρινιές... ας φτιάξουν λαχανόκηπους (να βγει να δώσει εγκαταλειμένα οικόπεδα στον κόσμο να καλλιεργήσει)... απλά πράγματα που δεν στοιχίζουν.Να φτιάξει κοτέτσια... σας φαίνονται γελοία αυτα;; Οταν θα πεθαίνουμε στα παγωμένα σπίτια μας απο την πείνα δεν θα είναι!
Τι άλλο να πω;Ο Θεός βοηθός
 
Top