Μπράβο ρε μάγκες. Μπράβο. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε περήφανοι για αυτή την ομάδα. Θρύλος σε όλες τις γλώσσες του κόσμου. Και τί έγινε που έχασε στο 90' με γκολ του Καβάνι; Τίποτα απολύτως. Εμείς γουστάρουμε που βλέπουμε την ομάδα μας, να κλείνει στο μισό γήπεδο την Παρί, μέσα στο Παρίσι. Γουστάρουμε να βλέπουμε τους ερυθρόλευκους να μην μασάνε από ονόματα και μπάτζετ. Μπάτζετ που ξεχρεώνουν την χώρα μας! 
Γουστάρουμε που δεν κάθισαν να πάρουν την ισοπαλία. Γουστάρουμε που πάλευαν για την μεγάλη ανατροπή μέσα στο Παρίσι. Γουστάρουμε που έχουμε παίκτες που βάζουν τα πόδια τους στην φωτιά, που παίζουν τραυματίες. Γουστάρουμε που έχουμε προπονητή μάγκα που διαβάζει άριστα τα ματς και δεν διστάζει να πάρει ρίσκο. Να κάνει επιθετική την ομάδα, προσπαθώντας να ρίξει στο καναβάτσο την μεγάλη του αντίπαλο. Και μέσα ο Βάις, μέσα ο Τσόρι, μέσα ο Σαβιόλα. Δεν του κάθισε η ανατροπή, αλλά τί έγινε;

Απόλυτη περηφάνια για την ομάδα που διαφημίζει το ποδόσφαιρο της χώρας μας στο εξωτερικό. Και θα συνεχίζει να την διαφημίζει. Με νίκη επί της Άντερλεχτ στο καυτό Καραϊσκάκη ο Θρύλος θα προκριθεί στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Μία πρόκριση, που την αξίζει 100%. Και εκεί θα δούμε, με ποιον θα πέσουμε. Και για να είμαστε ειλικρινείς, δεν μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος. Άλλωστε και πριν το ματς το γράψαμε ξεκάθαρτα. Ποιος μπορεί να ξεγράψει αυτή την ομάδα; Θρύλος είμαστε!  

πηγη:gazzetta.gr
 
Top