Με μήνυση και αγωγή απαντά στις καταγγελίες του υπουργού Υγείας περί διαπλοκής με πολυεθνικές επιχειρήσεις η διεύθυνση του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο»... όπως μεταδίδει το iatronet.gr.

Ο προσκείμενος στον ΣΥΡΙΖΑ σταθμός έχει δεχτεί τις τελευταίες μέρες μπαράζ επιθέσεων από τον κ. Γεωργιάδη, ο οποίος κατηγορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι στηρίζει τις εν λόγω επιχειρήσεις επειδή διαφημίζονται «Στο Κόκκινο».

Από τη διεύθυνση του σταθμού εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:
«O ραδιοφωνικός σταθμός 105,5 "Στο Κόκκινο" ανακοινώνει ότι μετά τις προκλητικά απαξιωτικές και συκοφαντικές δηλώσεις του yπουργού Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη στα ΜΜΕ, η διεύθυνση του ραδιοφωνικού σταθμού, θέλοντας να διαφυλάξει το κύρος και την αξιοπιστία των μεταδιδομένων του αλλά και των συνεργατών του, την αξιοπιστία του στη διαφημιστική αγορά καθώς και την πιθανότητα διαφυγόντων εσόδων, αποφάσισε να προσφύγει στη δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση και αγωγή προκειμένου να σταματήσει η υβριστική και στρεβλωτική πρακτική που ακολουθεί ο υπουργός, θέλοντας να επιβάλει τις απόψεις του στην κοινή γνώμη».
http://dagkonei.blogspot.gr/
 
Top