Διαβάσαμε στα neakeratsiniou ανάρτηση των Ανεξάρτητων Πολιτών Κερατσινίου – Δραπετσώνας σχετικά με την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.(πατήστε ΕΔΩ για την Ανάρτηση).

Κύριοι των Ανεξάρτητων Πολιτών, θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι το ενδεχόμενο τα πούλμαν που θα μισθώσει ο δήμος για την μεταφορά των μαθητών να αφορούν μόνο τους παραστάτες,
εφόσον ισχύει αυτή η εκδοχή, είναι κάτι το οποίο δεν είχε περιέλθει σε γνώση μας. Μάλιστα οφείλουμε να σημειώσουμε ότι διαφωνούμε με το διαχωρισμό των παιδιών.

Όμως θα θέλαμε να συμβουλέψουμε τους Ανεξάρτητους Πολίτες να είναι πιο προσεκτικοί στην ανάγνωση των αναρτήσεών μας, πριν προβούν σε δηλώσεις με τόσο βαρείς χαρακτηρισμούς όπως «αναλήθειες μόνο και μόνο για εντυπωσιασμό και εύρεση ψήφων», και «χάιδεμα προς τον δήμαρχο και την δημοτική αρχή»....

Γιατί ακόμα και ένα μικρό παιδί διαβάζοντας την ανάρτηση του keratsinivoice μπορεί να καταλάβει ότι πρόκειται για ένα κείμενο που εκφράζει τις αντιδράσεις στην κίνηση αυτή της Δημοτικής Αρχής, ένας δε από τους βασικούς λόγους αυτής μας της αντίθεσης είναι τα έξοδα για τη μεταφορά των μαθητών, είτε μεταφερθούν όλοι, είτε μόνο οι παραστάτες. Επομένως δεν μπορούμε να βρούμε πουθενά το «χάιδεμα προς τον δήμαρχο και την δημοτική αρχή» όπως το λέτε , μέσα στην δήλωση σας.

Όσο για τις αναλήθειες είναι σοβαρή κατηγορία και θα πρέπει να είσαστε πιο προσεκτικοί πριν την προσάψετε την επόμενη φορά.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :



 
Top