Ένα απίστευτο γεγονός, που συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα, αφορά την ενημέρωση του κόσμου στις πρωινές εκπομπές του Σαββατοκύριακου. Εάν κάνουμε το λάθος και ανοίξουμε την τηλεόραση μας το πρωινό του Σαββάτου θα ενημερωθούμε ΜΟΝΟ για ένα θέμα λες και δεν υπάρχει άλλη επικαιρότητα στην Ελλάδα!
Είναι που προσπαθούμε να μετατρέψουμε τα ελληνικά ΜΜΕ σε Ευρωπαϊκά … Τρομάρα μας!
Έτσι λοιπόν, αυτό που συνέβη το περασμένο Σαββατοκύριακο ξεπέρασε κάθε όριο «ενημέρωσης» και «επικαιρότητας»! Σαν βόμβα μεγατόνων έσκασε το γεγονός της σύλληψης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και του επικεφαλής του κόμματος Νίκου Μιχαλολιάκου. Και ξαφνικά η ανεργία, η τρόικα, η χείριστη οικονομική κατάσταση της Ελλάδας και το γεγονός ότι έχουμε γίνει ρεζίλι διεθνώς εξαφανίστηκαν από την ημερήσια αποδελτίωση των καναλιών!
Για δύο ολόκληρες μέρες βλέπαμε τους δημοσιογράφους να ξεροσταλιάζουν μπροστά από την ΓΑΔΑ και την Ευελπίδων, για να καταγράψουν ένα πλάνο από τον δεμένο με χειροπέδες Κασιδιάρη και Γερμένη! ΤΙΠΟΤΑ άλλο δεν απασχόλησε τα «έγκυρα» και «αντικειμενικά» ΜΜΕ που από την στιγμή της σύλληψης των Χρυσαυγιτών εκθείαζαν τον … δημοκράτη Αντώνη Σαμαρά για την άμεση αντιμετώπιση του «παράνομου» κόμματος.
Το γεγονός ότι η Δικαιοσύνη κινήθηκε πιο γρήγορα και από την ταχύτητα του φωτός το πρόσεξε κανείς; Και ας περιμένει υπομονετικά ο έλληνας πολίτης να εκδικαστεί η υπόθεση του που μπορεί να φτάσει και τα 25 χρόνια αναμονής! Αλλά είπαμε τώρα έχουμε την Χ.Α. δεν έχουμε χρόνο να προσέξουμε τον φορολογούμενο! Τελικά η δικαιοσύνη είναι όντως τυφλή!
Και πρέπει επιτέλους να καταλάβει ο κόσμος ότι τα πολιτικά μας βλαστάρια ΔΕΝ κάνουν τίποτα τυχαία, αλλά προσέχουν πολύ στο πώς παίρνουν τις αποφάσεις τους! Με συνοπτικές διαδικασίες λοιπόν η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου...

προέβαλε το θέμα της Χ.Α για ψηφοθηρικούς και μόνο λόγους ελέω και των διπλών η και τριπλών(;) εκλογών το 2014!
Προσπάθησαν δηλαδή να ανεβάσουν τα πεσμένα ποσοστά τους γιατί πολύ απλά πραγματικά πιστεύουν ότι αυτοί είναι η μόνη λύση για τον ΤΟΠΟ!
Ξυπνήστε λοιπόν και μην νομίζετε ότι την κυβέρνηση την έπιασε ο πόνος για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας! Ε μην τρελαθούμε τώρα!
Όσο για την σύλληψη των μελών ενός εκλεγμένου κοινοβουλευτικού κόμματος και το τι μέλλει γενέσθαι εάν παραιτηθούν οι βουλευτές της Χ.Α δεν θα τα σχολιάσουμε εμείς θα σας τα πουν οι συνταγματολόγοι που θα σαρώσουν τα τηλεοπτικά παράθυρα και αυτή την εβδομάδα!
Για την συνάντηση Βρούτση – τρόικας που ακυρώθηκε γιατί λέει επιτεύχθηκαν οι στόχοι για φέτος σχολίασε κανείς; ΠΟΙΟΙ στόχοι επετεύχθησαν; Η ανεργία ξεπέρασε το 27% και ο ΟΑΕΔ δεν έχει ούτε ευρώ να δώσει στους ανέργους του! Η Ελλάδα κατρακυλά σε έναν οικονομικό γκρεμό δίχως τέλος!
Και ενώ στην Γερμανία σκοτώνονται για να κάνουν κυβέρνηση, η χώρα μας πανηγυρίζει για την άψογη λειτουργία της δημοκρατίας!
Αν δημοκρατία θεωρείται η παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας στους εταίρους μας, το κόψιμο των μισθών και των συντάξεων, η φτώχεια και η εξαθλίωση, και το γεγονός ότι δεν πρόκειται να βγούμε από το μνημόνιο μέχρι το 2020, τότε μάλλον θα πρέπει να ξαναπάμε στο σχολείο!
Danioliptes.gr
 
Top