Όπως έχουμε αναφέρει η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου δεν θα πραγματοποιηθεί μετά από πολλά χρόνια στο Κερατσίνι, αλλά, στη Λεωφόρο Αγωνιστών Πολυτεχνείου, στη Δραπετσώνα.

Έντονες είναι οι αντιδράσεις, όπως πληροφορούμαστε, σε αυτήν την απόφαση της Δημοτικής Αρχής, από μέλη του Εμπορικού Συλλόγου, καθώς και καταστηματάρχες του Κερατσινίου, αφού θα είναι ένα ακόμα χτύπημα όπως λένε στις ήδη δύσκολες μέρες που βιώνουν.

Επίσης αντιδράσεις έχουμε και από τους γονείς των μαθητών. Όπως γνωρίζουμε τα σχολεία του Κερατσινίου είναι 7 φορές περισσότερα, και θα πρέπει να βρεθεί μια λύση για τη μεταφορά των γονέων, μιας και δεν υπάρχει συχνή συγκοινωνία που να συνδέει τις δύο πόλεις. Μέσα σε αυτό θα πρέπει να υπολογιστεί και το μεγάλο κόστος, για τον Δήμο, της μεταφοράς των μαθητών που πρόκειται να παρελάσουν, αφού θα μετακινηθούν με πούλμαν από τα σχολεία τους προς τον χώρο παρέλασης στην Δραπετσώνα...


Τέλος αντιδράσεις έχουμε και από τους ίδιους τους κατοίκους της Δραπετσώνας, αφού θεωρούν, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, ότι οι Δημοτική Αρχή του Λουκά Τζανή τους έχει περιθωριοποιήσει τόσα χρόνια και όλο αυτό γίνεται για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών.

Πιστεύουμε πως όλα αυτά έπρεπε να τα είχε σκεφτεί η δημοτική αρχή πριν πάρει αυτή την απόφαση.

http://keratsinivoice.blogspot.gr/
 
Top