- Ο ΟΜΙΛΟΣ ΤΕΝΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΗΔΗ 4 ΑΠΟ ΤΑ 6  ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΠΡΕΣΣΟΦ!
-ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΠΡΕΣΣΟΦ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΕΝΙΣ ΩΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΣ!
- ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ  ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ,ΛΟΥΚΑ ΤΖΑΝΗ !
-ΤΟ 5ο ΓΗΠΕΔΟ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ Α2 ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ)

Σάλο έχει η προκαλέσει η πρόθεση του ΛΟΥΚΑ ΤΖΑΝΗ να παραχωρήσει και 5ο(!!!) γήπεδο στον όμιλο τένις που δραστηριοποιείται  στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Πάρκου Πρέσσοφ στο Κερατσίνι.Για την ιστορία αναφέρουμε ότι στο αθλητικό πάρκο Πρέσσοφ υπάρχουν συνολικά 6 γήπεδα εκ των οποίων τα 4 είναι ΗΔΗ γήπεδα τένις και 2 ακόμη εκ των οποίων το 1 είναι γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 και το άλλο γήπεδο μπάσκετ.
Έχουμε γίνει αποδέκτες πλήθους καταγγελιών από δημότες-κατοίκους της περιοχής όπου βρίσκεται το πάρκο Πρέσσοφ. Οι δημότες μεταξύ άλλων καταγγέλλουν ότι ο όμιλος τένις χρησιμοποιεί μέχρι στιγμής ΗΔΗ...
4 γήπεδα τένις εκ των οποίων ένα από αυτά ήταν γήπεδο μπάσκετ και το οποίο "άλλαξε χρήση" με περίεργο τρόπο (τον οποίο αγνοούν οι δημότες) και έγινε και αυτό γήπεδο τένις...τη στιγμή που για τους δημότες υπάρχει μόνο ένα γήπεδο μπάσκετ -προς ελεύθερη χρήση- και αυτό σε άθλια κατάσταση!
Μάλιστα οι δημότες χαρακτηρίζουν "ΚΩΜΩΔΙΑ" το ισχυρισμό του Λουκά Τζανή ότι προτίθεται να παραχωρήσει το...5ο γήπεδο για την διοργάνωση ..."ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΝΙΣ".
Επιπλέον οι δημότες καταγγέλλουν την  αδιαφορία της δημοτικής αρχής του Λουκά Τζανή στο ότι δεν έχει πράξει το παραμικρό για την επικινδυνότητα των αθλητικών χώρων-την οποία χρησιμοποιεί ως επιχείρημα για την παραχώρηση και του...5ου γηπέδου- του πάρκου Πρέσσοφ ..παρά τις συνεχείς εκκλήσεις τους.
Επίσης οι δημότες καταγγέλλουν την ΚΑΤΑΛΗΨΗ(;)-ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ(;) των δημοτικών αποδυτηρίων του πάρκου Πρέσσοφ στον όμιλο τένις ...ο οποίος τα χρησιμοποιεί ως...ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥ!!!Δηλαδή αν καταλάβαμε σωστά την στιγμή που οι δημότες-κάτοικοι-επισκέπτες του αθλητικού πάρκου Πρέσσοφ δεν έχουν αποδυτήρια για να αλλάξουν ή κάνουν την φυσική τους ανάγκη ..η δημοτική αρχή έχει παραχωρήσει τα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ...ως γραφεία του ομίλου τένις που εισπράττει συνδρομή από τα μέλη του...
Αλήθεια τι αντισταθμιστικά οφέλη έχει ο δήμος από την παραχώρηση των 4 γηπέδων τένις που χρησιμοποιεί μέχρι σήμερα ο όμιλος και θέλει να του παραχωρήσει και 5ο;;;;
Και γιατί τα δημοτικά αποδυτήρια του πάρκου Πρέσσοφ και σύμφωνα με ποιο νόμο, χρησιμοποιούνται... ως γραφεία και αποθήκες του ομίλου την στιγμή που εισπράττει συνδρομές από τα μέλη του;;;
Οι κάτοικοι δηλώνουν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους και επιφυλάσσονται για προσφυγή τους στην Δικαιοσύνη.
Να σημειώσουμε πως την ανάδειξη του θέματος την πραγματοποίησε η δημοτική κίνηση Κερατσινίου-Δραπετσώνας , "ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ".

Διαβάστε τι λένε οι κάτοικοι και βγάλτε τα συμπεράσματα σας...:
Ενδεικτικά παραθέτουμε τέσσερα  θέματα...

ΠΡΩΤΟ :

"ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΞΗΓΗΜΕΝΟΙ : 
1)ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΠΡΕΣΣΟΦ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΟΧΙ 3 ΑΛΛΑ 4 ΓΗΠΕΔΑ ΤΕΝΝΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΗΤΑΝ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΞΕ ΧΡΗΣΗ...
2) ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΜΙΤΙΓΚ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩΜΩΔΊΑ ΜΕ ΤΗ FORMULA 1 ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΕΛΙΟ 
3) ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ??? 
ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΕΡΣΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΜΕ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ , ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΗΤΑΝ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΑ...ΞΑΦΝΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗ ΡΩΜΗ...
ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΝΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΑΣΥΜΑΖΕΥΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΕ ΟΜΙΛΟΥΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΩΝ...
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ??? ΑΣ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΙ
ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΙΣ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΜΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ"....

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 12ΟΥ ΔΗΜ.ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΠΡΟΣ 
ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ & ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Οι γονείς των μαθητών του 12ου Δημ. Σχολείου και του 13ου Νηπιαγωγείου Κερατσινίου καθώς και αρκετοί κάτοικοι της περιοχής του Αγ. Μηνά Αμφιάλης βρισκόμαστε σήμερα ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου διαμαρτυρόμενοι για την αθλιότητα που βιώνουμε καθημερινά στην περιοχή μας. Τα σχολεία μας συστεγάζονται σε ένα από τα κτίρια του σχολικού συγκροτήματος που αποτελείται από το 13ο νηπιαγωγείο, το 12ο δημοτικο, το 4ο γυμνάσιο και το 1ο λύκειο. Στα σχολεία αυτά φοιτούν περίπου 1000 μαθητές και βρίσκονται επί της λεωφόρου Σχιστού δίπλα από το πάρκο Πρέσσοφ.
Επί της Λεωφ.Σχιστού τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργηθεί ένας σκουπιδότοπος που εκτείνεται από τη Λεωφ. Δημοκρατίας σε αρκετά χιλιόμετρα επί της Λεωφ. Σχιστού. Μέσα από αυτό το σκουπιδότοπο ξεπηδούν τρωκτικά που εισχωρούν στο κτίριο του σχολείου μας με συνέπεια οι μαθητές να είναι εκτεθιμένοι σε ασθένειες όπως η λεπτοσπίρωση κ.λ.π Η εικόνα της πόλης κάτω από τις ταμπέλες που καλωσορίζουν τους επισκέπτες της μοιάζει τριτοκοσμική. Οι οσμές που αναδύονται από τα ψόφια ζώα και τα σκουπίδια που αποσυντίθενται εισχωρούν στις αίθουσες διδασκαλίας κάνοντας την ατμόσφαιρα βλαβερή και αποπνικτική.Ο συνδυασμός με την ηχορύπανση της λεωφόρου, που ποτέ δεν τοποθετήθηκαν τα περίφημα ηχοπετάσματα που όλες οι δημοτικές αρχές των τελευταίων ετών υπόσχονταν, είναι εκρηκτικός.Κάθε Κυριακή διεξάγεται στον ίδιο χώρο παράνομο παζάρι που προσθέτει επιπλέον προβλήματα εφόσων την Δευτέρα μέσα στον προαύλιο χώρο βρίσκουμε ακαθαρσίες και γίνονται κλοπές σε βρύσες σιδερένια καπάκια φρεάτιων κ.λπ. καθώς επιβαρύνει και όλη τη γύρω περιοχή με τα ίδια προβλήματα.
Δίπλα από τα σχολεία βρίσκεται το πάρκο Πρέσοφ, ένας χώρος αναψυχής για μικρούς και μεγάλους που έχει μετατραπεί από όαση σε μια τεράστια παγίδα!
Στο γήπεδο ποδοσφαίρου όπου παίζουν παιδιά και μεγάλοι υπάρχει ένας χλοοτάπητας εντελώς φθαρμένος και είναι τόσο βρώμικος που αποτελεί εστία μικροβίων. Μικροί και μεγάλοι είναι εκτεθιμένοι σε βακτηριακές μολύνσεις όπως σταφυλόκοκος κ.λ.π Σε διάφορα σημεία η φθορά δημιουργεί εξογκώματα όπου ο καθένας μπορεί να σκοντάψει και να χτυπήσει σοβαρά. Τα δύο σιδερένια τέρματα στέκονται κυριολεκτικά πάνω σε μια σκουριασμένη βίδα και είναι θέμα τύχης και χρόνου να πέσουν και να καταπλακώσουν κάποιο παιδί με τραγικές συνέπειες.Στα κιγκλιδώματα εξέχουν επικίνδυνα σκουριασμένα σίδερα και πλέγματα Μέσα στο πάρκο υπάρχουν παντού διάσπαρτα σκουπίδια , σπασμένα γυαλιά, περιττώματα ζώων ανακατεμένα στα χαλίκια της παιδικής χαράς και φυσικά αμέτρητες κατσαρίδες.
Είμαστε δημότες μιας πόλης που μοιάζει να είναι σε αποσύνθεση και πολίτες ενός κράτους που μας βυθίζει στην απόγνωση μέσα από μνημονιακές πολιτικές που μας εξοντώνουν.
Ο φετινός χειμώνας θα βρει τις περισσότερες οικογένειες χωρίς ιατροφαρμακευτική κάλυψη, χωρίς θέρμανση στα σπίτια και αναρωτιόμαστε αν η Δημοτική Αρχή έχει σκεφτεί λύσεις για το πρόβλημα που θα προκύψει με τη θέρμανση στα σχολεία και τα παιδιά που θα ασθενούν και θα μένουν αβοήθητα.
Τα δικό μας σχολείο φιλοξενεί 320 μαθητές ηλικίας από 4 έως 12 ετών. Θέλουμε να δοθούν στα σχολεία οι πίνακες κατανομής των χρημάτων από τη σχολική επιτροπή και να διαπιστώσουμε πως όντως διανέμονται με βάση το δυναμολόγιο των σχολικών μονάδων. Πέρσι το πετρέλαιο που δόθηκε από εταιρείες ως ανταποδοτικό όφελος για τη χρήση δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων μάθαμε και μείναμε εμβρόντητοι ότι διατέθηκε σε κάποιες ενορίες…Οι ενορίες μπορεί να αποτελούν πηγή ψήφων αλλά η βασιλεία των ουρανών ανήκει στα παιδιά.
Στα παιδιά που περιτιγυρίζονται από τρωκτικά στο σχολειό τους γιατί κανένας δεν είναι αρμόδιος να μαζέψει τα σκουπίδια από τον περιβάλλοντα χώρο! (Αλήθεια θα πρέπει κύριοι να εξηγήσετε σε αυτούς που λαμβάνουν έγγραφα και απαντούν στα τηλέφωνα τι είναι περιβάλλων χώρος γιατί ακόμη και σε αυτό είχαμε μεγάλη δυσκολία για να το καταλάβουν!)
Στα παιδιά που παίζουν στο πάρκο με την ίδια τους τη ζωή!
Στα παιδιά που θα τρίβουν τα χεράκια τους το χειμώνα μέσα στην τάξη όχι από τη χαρά τους που είμαστε στο ευρώ αλλά από το κρύο.
Στα παιδιά μας που εμείς οι γονείς τους έχουμε την ιερή υποχρέωση να προστατέψουμε και να προασπίσουμε τα δικαιώματά τους.
Ζητάμε να μάθουμε με αποδείξεις ποιος είναι τελικά ο αρμόδιος φορέας για τον καθαρισμό της περιοχής επί της Λεωφ.Σχιστού και ωστόσο να κινηθούν όλες οι υπηρεσίες που διαθέτει ο Δήμος ώστε να υπάρξει σχέδιο και προγραμματισμός για μόνιμη και σωστή λύση. 
Ζητάμε τη μόνιμη απομάκρυνση του παράνομου παζαριού που διενεργείται κάθε Κυριακή στη Λ.Σχιστού με όλα τα νόμιμα και μόνο μέσα ! Είμαστε εναντίον όσων επιχειρούν να υποκαταστήσουν τη νομιμότητα αλλά ακόμη πιο ενάντια σε όσους με ολιγωρίες τους ανοίγουν δρόμους.
Ζητάμε να επισκευαστούν άμεσα όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις και η παιδική χαρά στο πάρκο Πρέσοφ καθώς να γίνουν και όλες οι ενέργειες ώστε να συντηρείται και να καθαρίζεται σωστά όλος ο χώρος.
Ζητάμε η Δημοτική Αρχή να προβεί σε όλες τις ενέργειες ώστε να εξασφαλιστεί η θέρμανση των σχολικών κτιρίων καθώς και να λειτουργήσουν Δημοτικά Ιατρεία έστω και με εθελοντές που Θα περιθάλπτουν τα άρρωστα παιδάκια ανασφάλιστων οικογενειών.
Ζητάμε αξιοπρεπή αντιμετώπιση και όχι κούφιες υποσχέσεις και δικαιολογίες.
Εάν σε εύλογο χρονικό διάστημα δεν δοθούν λύσεις και εφόσων για όλα τα παραπάνω έχουμε εξαντλήσει κάθε επικοινωνία με έγγραφα και επισκέψεις κατά καιρούς στα γραφεία Δημάρχου και Αντιδημάρχων σας ενημερώνουμε ότι θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα για να προφυλάξουμε την υγεία και την σωματική ακεραιότητα των παιδιών μας, όπως και το να καταθέσουμε μήνυση για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο κατά παντός υπευθύνου.
Είμαστε αγανακτισμένοι και αποφασισμένοι να αλλάξουμε τη μοίρα που κάποιοι ορίζουν για εμάς με περισσή ανευθυνότητα και αδιαφορία.
Από αυτή την αίθουσα θα φύγουμε με λύσεις κι όχι με υποσχέσεις!
Mixalis Kai Litsa Nikandrou


"ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΤΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ...ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣΟΦ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΕΝΝΙΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥ!ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ Ή ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΗ..ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΙΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΣΑΜΠΑ!!!!ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΕΣΣΟΦ ΧΩΡΙΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ...ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΄ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΩΣ ΓΡΑΦΕΙΑ";;;;
"Σαν γηγενής δημότης αυτής της γειτονιάς να θυμίσω λοιπόν ΠΑΛΙ  ότι πράγματι στην δημιουργία του αυτό το γήπεδο(αυτό που θέλει να παραχωρήσει η δημοτική αρχή) στο Πρεσσώφ ήταν χάντμπολ .



Η ανάγκη και η επιθυμία όμως των κατοίκων και δη των μικρών παιδιών έδειξαν στη τότε Δημοτική Αρχή ότι το ποδόσφαιρο το αγαπούν περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο άθλημα , όπερ και εγένετο . Μπήκε και ο πλαστικός χλοοτάπητας και έγινε ένα υπέροχο γήπεδο 5Χ5 που διασκέδασε και άθλησε τόσα χρόνια όλα τα παιδιά της γύρω περιοχής , των 4 σχολείων και όχι μόνο !!!



Στο μέτρημα κάνετε ΛΑΘΟΣ !!! Τα γήπεδα του τένις είναι τέσσερα . τα τρία του συλλόγου που είναι και κλειστά και το ένα κάτω από τη καφετέρια που σημειωτέον παλαιοτέρα ήταν γήπεδο ΜΠΑΣΚΕΤ !!!!



Όσο για την ‘ πρωτοβουλία ’ του αντιδημάρχου …. Ρωτώ θα βάλει και χλοοτάπητα στην αυλή του σχολείου ;;;;;; ή τα παιδιά θα παίζουν στο επικίνδυνο τσιμέντο που κατηγόρησαν το 5Χ5 του Πρεσσώφ ;;;;;


Όσο για το αίσθημα δικαίου….Τι το δικαιότερο ένα αθλητικό σωματείο να έχει έξι γήπεδα !!! τέσσερα σήμερα και δυο αύριο !!!! παρά τα παιδιά της γειτονιάς μας ΕΝΑ και ΜΟΝΟ ΕΝΑ γηπεδάκι ποδόσφαιρου 5Χ5 .

Όλοι αγαπάμε τον αθλητισμό και στηρίζουμε το έργο των ερασιτεχνικών 
σωματείων αλλά με τρόπο δίκαιο και λειτουργικό για όλους" .

ΤΕΤΑΡΤΟ:

"ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΤΕΝΙΣ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΣΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΕΝΙΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ .ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ 5Χ5 ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ"!
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
 
Top