Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΛΟΥΚΑΣ ΤΖΑΝΗΣ!Σε σοβαρότατες καταγγελίες κατά του δήμαρχου Λουκά Τζανή, προχώρησε  με δήλωση του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας, κ. Ζαχαρίας Ζουπής.
Ειδικότερα για το θέμα της παραχώρησης του Κολυμβητηριου Κερατσινίου σε επιχείρηση ιδιωτών (ΚΟΙΝΣΕΠ) στην οποία μετέχουν φίλοι και δημοτικοί σύμβουλοι του δήμαρχου Λουκά Τζανή, ο κ. Ζουπής δήλωσε:

"Η σύμβαση συνεργασίας Δήμου και της συγκεκριμένης Επιχείρησης είναι προκλητική και συμπυκνώνεται στο πολύ απλό: Πάρτα όλα, πάρε υποδομές, εργαζόμενους, εισφορές τυχόν δωρεές, τυχόν κοινοτικά προγράμματα, φτιάξε και μία καφετέρια στο Κολυμβητήριο, πάρε και τα έσοδά της, θα σου πληρώνουμε τους λογαριασμούς, θα σου κάνουμε και τις απαραίτητες τεχνικές εργασίες και δες να λειτουργήσεις το Κολυμβητήριο! Έλεος. Αυτό δεν είναι σύμβαση για την λειτουργία, είναι εκχώρηση εν λευκώ δημοτικής περιουσίας. Όσον αφορά δε την πρόταση που θα έφερνε η Υπηρεσία, σιωπή. Όσον αφορά τους λόγους που κρατάνε κλειστό πάνω από ένα χρόνο το Κολυμβητήριο, σιωπή. Όπως σιωπή και για τα οικονομικά στοιχεία της περιόδου λειτουργίας. Γιατί άραγε; 
 ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ" !


ΣΧΟΛΙΟ : Ο Εισαγγελέας Πειραιά τι γνώμη να έχει άραγε για όλα αυτά;;;
 
Top