«Σπάρταθλον»: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην  ΕΟ Αθηνών-Κορίνθου
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Σπάρτης και τον αυτοκινητόδρομο Αθηνών Κορίνθου θα θέσει η Τροχαία με αφορμή το διεθνή αγώνα δρόμου Υπεραποστάσεως «Σπάρταθλον 2013», που θα διεξαχθεί το διήμερο 27 και 28 Σεπτεμβρίου.

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε οδούς της Σπάρτης (27-28/9)

Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας το διήμερο 27-28 Σεπτεμβρίου θα ισχύσουν οι εξής απαγορεύσεις:



• Απαγόρευσης κυκλοφορίας κάθε οχήματος στην οδό Κων/νου Παλαιολόγου, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Νότο προς Βορρά, από την διασταύρωση αυτής με την οδό Λυκούργου μέχρι το Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, καθώς και στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Βορρά προς Νότο, από το Δημοτικό Ζώδιο Σπάρτης έως και την οδό Θερμοπυλών από 06.00' μέχρι την 19.00' ώρα της 28-09-2013. Διευκρινίζεται ότι της απαγορεύσεως εξαιρούνται τα οχήματα της Αστυνομίας και τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης.

• Η στάση και στάθμευση παντός οδικού οχήματος στην ενταύθα οδό Κων/νου Παλαιολόγου, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Νότο προς Βορρά, από την διασταύρωση αυτής με την οδό Λυκούργου μέχρι το Δημοτικά Στάδιο Σπάρτης, καθώς και στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Βορρά προς Νότο από το Δημοτικά Στάδιο Σπάρτης έως και την οδό Θερμοπυλών από 22.00 ώρα της 27 — 09 —2013 μέχρι την 19.00' ώρα της 28-09-2013.

Οι παραβάτες θα διώκονται από την ΕΛ.ΑΣ.

Ρυθμίσεις στην ΕΟ Αθηνών-Κορίνθου(27/9)

Για τη διευκόλυνση των οδηγών, την Παρασκευή 27/9, η Τροχαία θα θέσει σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΕΟ Αθηνών-Κορίνθου.

Συγκεκριμένα:

A. Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από 07.00-10.00 στο τμήμα του οδοστρώματος της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου (Ν.Ε.Ο.Α.Κ.) πλάτους 1,5 μ., στη δεξιά πλευρά του ρεύματος κυκλοφορίας προς Κόρινθο από τη διασταύρωση Λ. Αθηνών & Ιεράς Οδού (10,000 χ/θ) έως τη διασταύρωση Διυλιστηρίων (15,600 χ/θ).

Η κίνηση των οχημάτων στο προαναφερόμενο τμήμα της Ν.Ε.Ο.Α.Κ. δεν θα επιτρέπεται και η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τις εναπομένουσες λωρίδες κυκλοφορίας.

B. Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από 08.00-13.30΄ της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου (Π.Ε.Ο.Α.Κ.), από την ανώνυμη οδό που οδηγεί προς την περιοχή Κανδύλι (χ/θ 35+840) έως την οδό Γρ. Λαμπράκη (Κουλουριώτικο μονοπάτι - χ/θ 32+660), περιοχής Δήμου Μεγαρέων.

Η κίνηση των οχημάτων στο προαναφερόμενο τμήμα της Π.Ε.Ο.Α.Κ. θα πραγματοποιείται ως εξής:

• Στην κατεύθυνση προς Κόρινθο:
Δεξιά χ/θ 34,000 της Π.Ε.Ο.Αθηνών-Κορίνθου, δεξιά ανώνυμη οδό που οδηγεί προς την περιοχή Κανδύλι, συνέχεια από την ειδικά προσωρινά διαμορφωμένη άνω διάβαση των γραμμών Ο.Σ.Ε., αριστερά Νότιος Παράπλευρος Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, αριστερά οδό Γρ. Λαμπράκη (Κουλουριώτικο μονοπάτι) και δεξιά Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου στην κατεύθυνση προς Κόρινθο.

• Στην κατεύθυνση προς Αθήνα: 
Αριστερά οδό Γρ. Λαμπράκη (κουλουριώτικο μονοπάτι χ/θ 32.660), δεξιά Νότιος Παράπλευρος Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, δεξιά στην ειδικά προσωρινά διαμορφωμένη άνω διάβαση των γραμμών Ο.Σ.Ε., δεξιά ανώνυμη οδό που οδηγεί προς την περιοχή Κανδύλι και αριστερά Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου στην κατεύθυνση προς Αθήνα.


 
Top