ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Ο μήνας υποστηρίζει κάθε προσπάθεια για βελτίωση των όρων της καθημερινής ρουτίνας, τόσο στο σπίτι, όσο και στη δουλειά. 
Οι εξελίξεις φέρνουν ικανοποίηση, αφού μπορείτε να χαρείτε τον έρωτα, να νιώσετε πιο κοντά στα παιδιά και ν’ αναδιαμορφώσετε δημιουργικά τις σταθερές, συντροφικές σχέσεις. Τα απρόοπτα βεβαίως καραδοκούν για εσάς που γεννηθήκατε στις 29/3-2/4, οι οποίοι/ες θα πρέπει να επιδείξετε και τη μέγιστη προσοχή στη διαχείριση διαπροσωπικών σχέσεων και συνεργασιών. Κάποιοι / ες από εσάς θα πρέπει να δεχθείτε μια ρήξη / αλλαγή για να επωφεληθείτε μιας τυχερής εξέλιξης...



ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Η εποχή παραμένει τυχερή, δημιουργική κι ερωτική για πολλούς / ές από εσάς, οι οποίοι / ες μπορείτε να υπολογίζετε σε ευχάριστες αποδράσεις, τουλάχιστον έως τις 16/8. Ζητήματα προσωπικής ζωής, οικογένειας και σπιτιού θ’ απασχολήσουν κάποιους/ες κατά τον Αύγουστο, ενώ φαίνεται πως το β’ μισό του μήνα θα δώσει την ευκαιρία για μια εποικοδομητική αναδιαμόρφωση των όρων της καθημερινής ρουτίνας, αλλά και της φροντίδας του οργανισμού σας. Η νευρικότητα στη διαχείριση του λόγου ή στο τιμόνι αποτελεί μια τάση που χρήζει μέριμνας έως τις 27/8. Σε κάθε περίπτωση, στωικότητα και ωριμότητα μπροστά στα απρόοπτα κάθε ύφους είναι η σύσταση για εσάς της 14-18/5. Επωφεληθείτε των συγκυριών που σας σιγοντάρουν, αν γεννηθήκατε στις 29/4.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Ομορφα δείχνει να εξελίσσεται ο μήνας αυτός, ένας μήνας που θα σας δώσει την ευκαιρία για ευχάριστες αποδράσεις ξεκούρασης ή για τυχερές επαφές, διαπραγματεύσεις που καταλήγουν σε αποδοτικές προτάσεις / συμφωνίες. Η αναδιαμόρφωση της προσωπικής / ιδιωτικής σας ζωής ή των συνθηκών στο σπίτι σας ηρεμεί και σας κάνει να νιώθετε πιο σίγουροι /ες κι ασφαλείς, αφού σας δίνει τη δυνατότητα να αντεπεξέρχεστε επιτυχώς στις απαιτήσεις της εποχής. Το β΄ μισό του Αυγούστου φέρνει τον έρωτα και τη χαρά της ζωής πιο κοντά σας, ενώ παράλληλα μπορείτε να υπολογίζετε και σε θετικές εξελίξεις σχετικές με τα παιδιά. Διαχειριστείτε με ωριμότητα την τυχόν διάθεση ρίσκου που μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες μετά τις 15/8. Τυχερές στιγμές / συμπτώσεις αναμένουν ορισμένους/ ες της 1-2/6.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Δείχνετε και είστε πιο αποφασισμένοι/ ες σε όλα κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Έως τις 16/8 μπορείτε να φέρετε εποικοδομητικά αποτελέσματα σε σχέσεις / συνεργασίες, ενώ παράλληλα δύναστε να περάσετε καλά διασκεδάζοντας με μικρές καλοκαιρινές αποδράσεις δροσιάς. Τα οικονομικά θ’ απασχολήσουν, ενώ καλείστε κάπου να βρείτε το νόημα της ζωής, με άλλα λόγια αυτό το οποίο μπορεί πραγματικά να σας κάνει να νιώσετε πιο γεμάτοι / ες και ικανοποιημένοι / ες, τόσο σε υλικό, όσο και σε συναισθηματικό / ηθικό επίπεδο. Η εύνοια, η σταθερότητα και η προστασία είναι έννοιες που ακολουθούν περισσότερο εσάς της 27-29/6 κατά τη διάρκεια του Αυγούστου. Κάποιες συγκυρίες θα δώσουν εναλλακτικές λύσεις σ’ εσάς της 30/6. Τα απρόοπτα όμως καραδοκούν για εσάς που γεννηθήκατε στις 30/6-3/7, οι οποίοι/ες θα πρέπει να επιδείξετε και τη μέγιστη προσοχή στη διαχείριση διαπροσωπικών σχέσεων, οικογενειακών / προσωπικών ζητημάτων και συνεργασιών.

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Ο μήνας αυτός φέρνει ευκαιρίες σε πολλούς Λέοντες. Μέχρι τις 16/8 μπορείτε να κερδίζετε περισσότερα σε οικονομικό επίπεδο. Το β’ μισό του Αυγούστου προσφέρει την προοπτική για βελτίωση των σχέσεων με το άμεσο περιβάλλον σας και  για διπλωματική επίλυση διαφορών. Την ίδια εποχή θα μπορούσατε να προγραμματίσετε μικρές, ανάλαφρες αποδράσεις που θα σας ξεκουράσουν.  Αν ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που προσπαθούν για κάτι καλύτερο στα επαγγελματικά, θυμηθείτε πως η συγκυρία σας υποστηρίζει, έτσι ώστε να επιτύχετε πολλά εν μέσω διαπραγματεύσεων συναντήσεων και τυχερών συμπτώσεων. Στωικότητα και ωριμότητα μπροστά στα απρόοπτα κάθε ύφους είναι η σύσταση για εσάς της 16-20/8. Επωφεληθείτε των συγκυριών που σας σιγοντάρουν, αν γεννηθήκατε στις 3-4/8.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Ομορφιά, τόλμη και γοητεία αποτελούν έννοιες – κλειδιά για το δικό σας ζώδιο τουλάχιστον έως τις 16/8. Με διπλωματία φαίνεται πως κερδίζετε σε κάθ’ επίπεδο και ισχύει το «δεν θέλει κόπο, αλλά μόνο τρόπο». Οικονομικά, αλλά και ηθικά δικαιώνεστε πιο εύκολα κατά το β’ μισό του Αυγούστου. Ιδιαίτερα αποδοτικές, τόσο σχετικά με τις επαγγελματικές, όσο και σχετικά με τις προσωπικές σας επιδιώξεις είναι τώρα οι κινήσεις που κάνετε στο πλαίσιο γνωριμιών, επαφών και συλλογικών χώρων. Απρόοπτα κέρδη ή ζημίες αφορούν ορισμένους από εσάς γύρω στις 26/8, κάτι που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα αποφεύγοντας κάθε επικίνδυνο ρίσκο. Επωφεληθείτε των συγκυριών που σας σιγοντάρουν, αν γεννηθήκατε την 1/9.


ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Φιλίες, γνωριμίες, κοινωνικότητα κι εξωστρέφεια, αλλά και καινούργιες συμμαχίες είναι οι έννοιες που κυριαρχούν στο μενού του Αυγούστου για εσάς. Μέσ’ από συναφείς εξελίξεις θεωρήστε πως μπορείτε να πάτε ένα βήμα πιο μπροστά, τόσο σχετικά με τις επαγγελματικές, όσο και με τις προσωπικές σας επιδιώξεις. Η γοητεία, η ομορφιά, αλλά και η διπλωματία εκ μέρους σας κερδίζουν τις εντυπώσεις μετά τις 15/8, με αποτέλεσμα να δύναστε να κατακτήσετε πολλούς / ές και πολλά στο πέρασμά σας. Τα απρόοπτα βεβαίως καραδοκούν για εσάς που γεννηθήκατε στις 2-5/10, οι οποίοι/ες θα πρέπει να επιδείξετε και τη μέγιστη προσοχή στη διαχείριση διαπροσωπικών σχέσεων και συνεργασιών. Κάποιοι / ες από εσάς θα πρέπει να δεχθείτε μια ρήξη / αλλαγή για να επωφεληθείτε μιας τυχερής εξέλιξης.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα φαίνεστε έτοιμοι / ες για φιλόδοξες κινήσεις στο κυνήγι της επιτυχίας, έτσι όπως εσείς την ορίζετε. Έως τις 16/8 οι φιλίες, οι γνωριμίες και οι συμμαχίες θα σταθούν σημαντικοί αρωγοί στις προσπάθειες που καταβάλλετε. Εξωστρέφεια και κοινωνικότητα αποτελούν έννοιες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο να βγείτε νικητές, τόσο στις επαγγελματικές, όσο και στις συναισθηματικές σας επιδιώξεις. Κάτι φαίνεται ν’ αναδιαμορφώνεται στην καριέρα ή σε μια σημαντική δομή ζωής, έτσι ώστε ν’ ανοιχτεί ακόμα περισσότερο ο ορίζοντας και να κινείστε με άνεση προς τις κατευθύνσεις που επιθυμείτε. Παρασκηνιακές επαφές και εξελίξεις που συνδέονται με ερωτικές ιστορίες ή με οικονομικά συμφέροντα είναι στο πρόγραμμα κατά το β’ μισό του μήνα. Έξυπνες κινήσεις θα σας βγάλουν από μια δύσκολη θέση, αν γεννηθήκατε την 1/11. Σε κάθε περίπτωση, στωικότητα και ωριμότητα μπροστά στα απρόοπτα κάθε ύφους είναι η σύσταση για εσάς της 16-19/11. Ο Δίας επιφυλάσσει δώρα σ’ εσάς της 31/10-5/11.



ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Η αποφασιστικότητα και το πάθος για τη νίκη σας κάνουν ακατανίκητους/ες σε πολλά επίπεδα κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Επαφές με ανθρώπους «κλειδιά», κοινωνικότητα κι εξωστρέφεια θα στηρίξουν τη δυναμική ανανέωσης και επιτυχίας σε κάθε επιδίωξη, κάτι που θα φανεί περισσότερο μετά τις 15/8. Ιδιαιτέρως ευνοημένοι / ες αποδειχτείτε εσείς που θέλετε να ταξιδέψετε ή να χτίσετε ένα καινούργιο μονοπάτι ζωής – κυρίως επαγγελματικό- κυνηγώντας τα όνειρά σας. Διαχειριστείτε με ωριμότητα και βλέμμα στραμμένο προς τα διδάγματα της εμπειρίας κάθε τάση ρίσκου, τόσο στα χρήματα, όσο και στα αισθήματα. Επωφεληθείτε των συγκυριών που σας σιγοντάρουν, αν γεννηθήκατε στις 2-3/12.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Εως τις 16/8 οι πλανητικές διελεύσεις στηρίζουν κάθε προσπάθεια δημιουργικής, αλλά παράλληλα και δυναμικής αναδιαμόρφωσης του πλαισίου των σχέσεων και των συνεργασιών, για κάποιους/ ες ακόμα και μέσ’ από συγκρούσεις που θα φέρουν εποικοδομητικά αποτελέσματα. Τα ταξίδια ευνοούνται, όπως εξ’ άλλου και ο έρωτας, αφού η διάθεση μπορεί και είναι πιο αισιόδοξη. Ο μήνας θ’ απασχολήσει σαφώς με οικονομικά ζητήματα, ωστόσο κάποιοι/ες θα βγείτε κερδισμένοι/ ες μέσ’ από τις εξελίξεις. Τα συναισθηματικά θέματα μπερδεύονται ολίγον κατά το β’ μισό του Αυγούστου, ενώ ορισμένοι Αιγόκεροι διχάζεστε ανάμεσα σ’ επιλογές ζωής όπου καλείστε ν’ αποφασίσετε το τι είναι πιο λογικό / χρήσιμο ν’ ακολουθήσετε. Τα απρόοπτα καραδοκούν για εσάς που γεννηθήκατε στις 30/12-2/1, οι οποίοι/ες θα πρέπει να επιδείξετε και τη μέγιστη προσοχή κι ετοιμότητα στη διαχείριση. Βεβαίως, πολλοί/ ές από εσάς της 30/12 θα πρέπει να δεχθείτε μια ρήξη / αλλαγή για να επωφεληθείτε μιας θετικής συγκυρίας.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Σχέσεις, συνεργασίες και νέες συμμαχίες με στόχο την κατάκτηση των φιλοδοξιών και των ονείρων είναι έννοιες που μάλλον τίθενται σε πρώτη γραμμή αυτό το μήνα για το δικό σας ζώδιο. Με εξαίρεση εσάς της 12-16/2 που οφείλετε να παραμένετε προσεκτικοί/ ές στα ρίσκα και στα απρόοπτα της εποχής, οι υπόλοιποι Υδροχόοι μάλλον μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Ο Αύγουστος θα σας βοηθήσει ν’ ανακτήσετε την πολυπόθητη εσωτερική ηρεμία και να εξομαλύνετε τυχόν διαφορές βελτιώνοντας κι αναδιαμορφώνοντας το τοπίο των διαπροσωπικών σας σχέσεων και χτίζοντας καινούργιες δομές επάνω σε πιο γερά θεμέλια. Η τύχη χαμογελά μέσ’ από απρόσμενες συμπτώσεις σε πολλούς / ές της 31/1-1/2.  Ταξίδια, υποθέσεις σπουδών / διαγωνισμών, αλλά κι έρωτας «σας χαμογελούν» περισσότερο μετά τις 15/8.



ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): τα καλύτερα είναι γραμμένα για εσάς, τουλάχιστον όσον αφορά στο α’ μισό του Αυγούστου! Έρωτας, σχέσεις, δημιουργικές- αποδοτικές συνεργασίες, αλλά και διασκέδαση που σας φέρνει πιο κοντά σε ανθρώπους που επιθυμείτε είναι η θεματολογία που πιο πολύ σας αφορά έως τις 16/8. Η καθημερινή ρουτίνα, οι υποχρεώσεις, οι εκκρεμότητες και η δουλειά απασχολούν βεβαίως, κάτι που θα φανεί σε πρώτο επίπεδο μετά τις 8/8 και ακόμα περισσότερο από τις 17/8 και εξής. Αποφύγετε τα συναισθηματικά αδιέξοδα και τις ιστορίες πάθους που θα μπορούσαν να κοστίσουν. Βγείτε κερδισμένοι / ες και επωφεληθείτε των συγκυριών που προκύπτουν «για το χατίρι σας», ιδιαιτέρως αν γεννηθήκατε στις 26/2-4/3. Απρόσμενα κέρδη ή απώλειες για ορισμένους/ ες του ζωδίου επιφυλάσσουν οι μέρες κοντά στις 26/8. Αυτό σημαίνει πως καλό είναι να προσέχετε, για να έχετε!

Σημαντικές σημειώσεις για τον Αύγουστο 2013:

- Ο Κρόνος πιέζει ενίοτε τους σταθερούς και τους μεταβλητούς που γεννήθηκαν στις 25-27/4, 27-29/7, 28-30/10, 25-27/1, 10-12/6, 12-14/9, 11-13/12, 10-12/3.

-Ο Δίας δίνει ευκαιρίες ανάκαμψης και τυχερές εξελίξεις κυρίως σε Σκορπιούς και Ιχθύς της 31/10-5/11, 26/2-4/3, την ίδια στιγμή όπου προστατεύει δίνοντας εναλλακτικούς δρόμους στους Ταύρους και τους Παρθένους της 28/4-3/5, 31/8-5/9

-Η νέα σελήνη του μήνα επιφυλάσσει τυχερές εξελίξεις (τόσο σε συναισθηματικό, όσο και σε πρακτικό επίπεδο)  κυρίως στους Κριούς και στους Τοξότες, αλλά και στους Ζυγούς και στους Διδύμους που γεννήθηκαν κοντά στις 4/4, 6/12, 7/10, 4/6.

-Ο έρωτας και το πάθος θα μπορούσαν να «χτυπήσουν κόκκινο» για ορισμένους σταθερούς της 4/5, 6/8, 6/11, 3/2  και για κάποιους μεταβλητούς της 20/6, 22/9, 20/12, 20/3.

-Η πανσέληνος του μήνα επιφυλάσσει τυχερή ολοκλήρωση σε κάποια ζητήματα όσων γεννήθηκαν κατά τις τελευταίες ημέρες των ζωδίων του Ζυγού και των Διδύμων. Ωστόσο, προσεκτικοί/ ές και έτοιμοι / ες θα πρέπει να φανούν με το φεγγάρι και τις ανατροπές που επιφυλάσσει (ανάλογα με το προσωπικό ωροσκόπιο κρίνεται και ο τομέας επιρροής) οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι που γεννήθηκαν στο τέλος του ζωδίου. Αλλαγές εν μέσω εντάσεων και απρόβλεπτων καταστάσεων  είναι στο πρόγραμμα με το φεγγάρι του Αυγούστου και για τους παρορμητικούς της 3 /4, 5/7, 6/10, 3/1.

-Ο Ουρανός στέκει πάντα αρωγός δίνοντας τύχη, ακόμα και την τελευταία στιγμή, κυρίως στους Τοξότες και τους Λέοντες της 3/12, 4/8, όμως και στους Διδύμους και στους Υδροχόους της 2/6, 1 /2.

-Ο Ποσειδώνας χαρίζει σταθερά έμπνευση και δημιουργικότητα στους Καρκίνους και στους Σκορπιούς της 24-25/6, 26-27/10, ενώ προστατεύει σε κάθε δυσκολία τους Αιγόκερους και τους Ταύρους της 24-25/12, 23-24/4. Ωστόσο, ο ίδιος πλανήτης είναι υπαίτιος για την αίσθηση αβεβαιότητας, ανασφάλειας και για την αδυναμία ψύχραιμης / ψυχρής αντιμετώπισης των καταστάσεων στους μεταβλητούς της 24-25/5, 26-27/8, 25-26/11, 21-22/2  κι ενίοτε στους παρορμητικούς της 8-9/4, 8-9/1, 10-11/7, 11-12/10.

-Ανατροπές με δυσάρεστο ή ευχάριστο αποτέλεσμα (ανάλογα με το προσωπικό ωροσκόπιο) είναι στο μενού για παρορμητικούς και σταθερούς της 29/3-2/4, 30/6-3/7, 2-5/10, 30/12-2/1, 14-18/5, 16-20/8, 16-19/11, 12-16/2.  Σε αυτήν την επιρροή μπορούμε σαφώς να συζητήσουμε για το ενδεχόμενο απότομων, μοιραίων ερώτων και απρόσμενων κερδών. Άλλο τόσο, ωστόσο, είναι σοφό να προσέξουμε κάθε ύφους ρίσκο, γιατί οι ρήξεις, οι απώλειες και οι ανατροπές σε υφιστάμενες δομές αποτελούν μέρος της δυναμικής.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Αυγούστου από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή (antares-mdd.blogspot.gr)

Συμβουλευτική ισορροπίας, αυτογνωσίας & διαχείρισης

Αστρολογική ανάλυση & διαχείριση πλανητικών δεδομένων

enikos.gr
 
Top