Έχει το προφίλ του “καλού παιδιού”, αλλά ισπανική εφημερίδα μας παρουσιάζει έναν άλλο Μέσι, αυτόν των αποδυτηρίων, που κάνει ψυχολογικό πόλεμο στους νεαρούς παίκτες και μιλά με άσχημο τρόπο σε συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα!
Η κλάση του είναι αδιαμφισβήτητη, ενώ η εικόνα που έχει εκτός γηπέδων θυμίζει αυτή ενός καθημερινού ανθρώπου...

Ο Λιονέλ Μέσι είναι το γρανάζι που ανεβάζει επίπεδο τη μηχανή της Μπαρτσελόνα και με την συμπεριφορά του έχει κερδίσει ακόμα περισσότερους θαυμαστές.
Ωστόσο, οι αποκαλύψεις της ισπανικής εφημερίδας “Confidencial” έρχονται να χαλάσουν το προφίλ του... καλού παιδιού που έχει δημιουργήσει. Η “Confidential” αποκαλύπτει κάποιες προσβλητικές εκφράσεις με τις οποίες ο Αργεντινός έχει "στολίσει" συμπαίκτες του στη Μπαρτσελόνα.
Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πως όλα αυτά έμειναν μακριά από το φως της δημοσιότητας για μεγάλο διάστημα του εσωτερικού κανονισμού που είχε επιβάλει ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Ωστόσο, οι Άλεξ Γκριμάλντο και Ζεράρ Ντεουλοφέου φέρονται σαν αυτοί που”έσπασαν” το... Νόμο της Σιωπής, κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους με την Εθνική Ισπανίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-19 το περασμένο καλοκαίρι.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Αργεντινός είχε κάνει τον Τέγιο να βάλει τα κλάματα όταν του είχε πει: "Τι κάνεις; Είσαι νέος, είσαι ένα τίποτα, οπότε δώσε μου τη μπάλα, επειδή είσαι εδώ για να παίζεις για μένα!".
Παράλληλα, φέρεται να είχε ανάλογη συμπεριφορά και προς τον Αλέξις. "Βλέποντας πόσο κακός είσαι, δεν μπορώ να καταλάβω πως κοστίζεις τόσα πολλά. Δεν σκοράρεις αρκετά, οπότε δίνε μου τη μπάλα", αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ
 
Top