Την Παρασκευή 28/6 και λίγο μετά τις 00.00 τα μεσάνυχτα στο club-cafe restaurant e11even στο μικρολιμάνο-Πειραιά ο γνωστός και συμπαθής σε όλους μας χορευτής-χορογράφος Μενούνος Κωνσταντίνος παρουσίασε την δουλειά του σε μια αξέχαστη latin βραδιά σε ενα κατάμεστο μαγαζί απο φίλους και συγγενείς που παραβρέθηκαν και του ευχήθηκαν να πάνε όλα καλά και να είναι υγιής και να χορεύει δίνοντας τον κόσμο την χαρά και την αισιοδοξία μέσα από τις χορευτικές του ικανότητες και την διδαχή του στον χορό.
Παραβρέθηκαν αρκετοί άνθρωποι από τον δημοσιογραφικό χώρο για να τον παρακολουθήσουν, παρατηρώντας την δουλειά του συλλέγοντας υλικό από εκείνη την βραδιά και μιλώντας με τους θαμώνες του μαγαζιού ρωτώντας τι είναι αυτό που κάνει τον Μενούνος να είναι ξεχωριστός και τόσο προσιτός καλλιτέχνης στο κοινό όταν χορεύει... 

Πολλά τα θετικά σχόλια εκείνης της βραδιάς κλέβοντας τις εντυπώσεις απο τις χορευτικές του ικανότητες καθώς και απο τις χορογραφίες που είχε ετοιμάσει εκείνο το βράδυ.Χορευτικά στο πλευρό του όπως και ο ίδιος δεν παρέλειψε να αναφέρει και επίσημα στους ανθρώπους που μίλησε για εκείνη την βραδιά ήτανε μια απο τις ντάμες του η Καρελλά Ελένη. 
 Η ανταπόκριση του κόσμου ήτανε μεγάλη όπως και η επιθυμία τους για να ξανά επαναληφθεί κάτι τέτοιο και πάλι.Ο ίδιος έδωσε την υπόσχεση του ότι θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες latin βραδιές με στόχο την διασκέδαση του κόσμου και δίνοντας το μήνυμα σε όλους keep your dancing!Εμείς να ευχηθούμε στον Κωνσταντίνο Μενούνος χορευτίκες επιτυχίες και να είναι πάντα έτσι χαμογελαστός και αισιόδοξος και να μας μεταδίδει την χαρά της ζωής μέσα από την δουλειές του.
Πληροφοριακά σας ενημερώνουμε ότι κάθε τετάρτη στις 23.00μ.μ ο Μενούνος Κωνσταντίνος θα βρίσκεται στο cafe-bar restaurant 41 Street Ymittos στην οδό ''Α. ΛΕΝΤΑΚΗ 41'' ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ!Σε έναν χορευτικό "ρόλο" έκπληξη! 
 ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 
Top