Στο εδώλιο του τριμελούς εφετείου κακουργημάτων παραπέμπονται, στις 22 Ιουλίου, οκτώ...

συνολικά άτομα για τη μεγάλη απατή στο ΙΚΑ Καλλιθέας, με ζημιά στο Ίδρυμα που υπολογίζεται άνω των 11 εκατομμυρίων ευρώ.

Πρόκειται για υπάλληλους του υποκαταστήματος που φέρονται οτι χορηγούσαν παράνομα επιδοματα και κατηγορούνται για απάτη , πλαστογραφία, εγκληματική οργάνωση και ξέπλυμα μαύρου χρήματος...
Σύμφωνα με το υπ.αριθμόν 1279/2013 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών στο εδώλιο θα καθίσουν οι: Ελένη Μπουραζάνη, Χριστίνα Πατεράκη (αδελφή του Γιώργου Πατεράκη), Χρυσούλα Φέρρα, Μυρσίνη Θωμάκου, Χριστίνα Σουρίδη, Κωνσταντίνος Καραΐσκος σύζυγος της Ε.Μπουραζάνη, Παναγιώτης-Αλέξανδρος Αιματίδης σύζυγος της Χρυσούλας Φέρρα και Περσεφόνη Νασοπούλου.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, οι έξι γυναίκες, που εργάζονταν επί σειρά ετών στο ΙΚΑ Καλλιθέας, φέρονται να χορηγούσαν σε ασφαλισμένους που δεν δικαιούνταν, καθώς δεν πληρούσαν τις νόμιμες προδιαγραφές, διάφορα υψηλά επιδόματα. Στο κατηγορητήριο αναφέρεται, ότι η παράνομη δραστηριότητα των έξι υπαλλήλων αφορά την περίοδο 2003- 2012.
 
Top