Γράφει ο Μάγια
Τα δύο κόμματα της διαφθοράς, των σκανδάλων, της διαπλοκής, της δημοσιονομικής εκτροπής, της χρεοκοπίας, που καταστρέφανε εναλλάξ τη χώρα, τώρα θα τη ...σώσουν εργαζόμενα ταυτόχρονα. Συγκυβέρνηση των δύο κομμάτων που μας κατέστρεψαν προκειμένου να μας ...σώσουν...

Ο πρωθυπουργός, της απύθμενης θρασύτητας και του …άι σιχτίρ story, μιλώντας στο συνέδριο του κόμματός του, απηύθυνε προσκλητήριο ενότητας «σε όλους εκείνους που θέλουν να χτίσουν τη νέα Ελλάδα». Προφανώς εννοεί την Ελλάδα της υποτέλειας, της ανεργίας, της φτώχειας, των αυτοκτονιών, των λουκέτων, της καταθλιπτικής αμηχανίας και του μαύρου...


«Η κρίση στην Ελλάδα έχει συγκεκριμένο όνομα και επώνυμο. Για την καταστροφή του τόπου ευθύνονται οι επιλογές του ΠΑΣΟΚ, του Ανδρέα Παπανδρέου, σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή», είπε ο βουλευτής της ΝΔ, και πρώην υπουργός, ελέω ΓΑΠ, Μάκης Βορίδης, από το βήμα συνεδρίου. Ο απόλυτος διασυρμός του νεοφιλελεύθερου εκτρώματος που καπηλεύεται το όνομα του ΠΑΣΟΚ.

Ο γραμματέας της νεολαίας του Παπαδόπουλου, πρόσθεσε ακόμη ότι, για την οριστική ανάκαμψη απαιτείται η ιδεολογική ήττα της αριστεράς και νίκη της παράταξης της ΝΔ. 

Οπως επισημαίνουν παροικούντες την Ιερουσαλήμ, ο ακροδεξιός, πρώην τσεκουροφόρος, Μάκης Βορίδης, πασχίζει να δώσει τα διαπιστευτήριά του στο Βερολίνο. Εμφανίζεται ως καταλληλότερος του Σαμαρά, για να προωθήσει την ώσμωση, την ουσιαστική συγχώνευση της Νέας Δημοκρατίας με τη Χρυσή Αυγή!

Και μέσα σ΄ όλα αυτά 174 στελέχη της ΔΗΜΑΡ διαφωνούν για την αποχώρηση από την κυβέρνηση. Μάλλον νιώθουν ορφανοί και αποκομμένοι από την φασίζουσα δράκα του Μαξίμου,

«Καθαρές λύσεις, εκλογές τώρα» δηλώνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στην «Αυγή», τονίζοντας ότι, «η κυβέρνηση αποτελείται από το υπηρετικό προσωπικό της τρόικας και τους βουλιμικούς της εξουσίας».

Ναι, μόνο που οι πολίτες έχουν αρχίσει να απηυδίζουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, που κρύβεται πίσω από τις λέξεις!... Η βαρυγκομούσα κοινωνία αδημονεί για δράση κι ελπίδα!
ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ
 
Top