Τρελό σόου διαδραματίζεται τις τελευταίες ημέρες μέσω blog και facebook. Από την μία μεριά γνωστοί και μη εξαιρετέοι Κερατσινιώτες που στήριξαν «τον σε λίγο καιρό τέως Δήμαρχο» και από την άλλη το Γραφείο Τύπου του «σε λίγο καιρό τέως Δημάρχου». Οι χαρακτηρισμοί πάνε και έρχονται, οι φωτογραφίες που ανεβάζει εσκεμμένα η αντιπολίτευση και χρησιμοποιεί η πλευρά του «σε λίγο καιρό τέως Δημάρχου» αποκαλύπτουν αποστασίες φίλων, συμπολεμιστών αλλά και κουμπάρων και τέλος το γραφείο τύπου «του σε λίγο καιρό τέως Δημάρχου» προσπαθεί με νύχια και με δόντια να αποδείξει ότι όλοι τους τελικά είναι προδότες. 

Ο μόνος που «υποτίθεται» ότι δεν ασχολείται είναι «ο σε λίγο καιρό τέως Δήμαρχος» ο οποίος συμπαρίσταται σε κηδείες χωρίς όμως να χαιρετίζει....
τα μέλη των  οικογενειών των εκλιπόντων. Τον Μελά κοροϊδεύαμε που έκανε αυτά τα πράγματα και τώρα βλέπουμε τα ίδια αφού όπως φαίνεται «ο σε λίγο καιρό τέως Δήμαρχος» μάλλον πιστεύει ότι θα τον βοηθήσουν όπως βοήθησαν και τον Φώτη Μελά.SMS όμως δεν έχει ξεχάσει να στέλνει !!!!! βλέπετε οι συνήθειες επαναλαμβάνονται και απο τότε που ήταν αντιπολίτευση και έστελνε μέσω του site του Καλημέρα δεν έχει αλλάξει καθόλου. Παραμένει στάσιμος με τις ίδιες ιδέες και τα ίδια μυαλά.SMS λοιπόν και σε αυτή την προεκλογική μάχη!

Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε όμως να  κατηγορηθούμε ως υποστηριχτές της άλλης πλευράς του «σε λίγο καιρό τέως Δημάρχου» αφού και εκείνη η πλευρά μαζεύει ότι σκουπίδι είχε μαζέψει και ο «σε λίγο καιρό τέως Δήμαρχος». Βλέπεται μερικά πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ, αφού αν είσαι πολιτικός δεν μπορείς να αλλάξεις ακόμα και αν το θέλεις (στην συγκεκριμένη περίπτωση κανένας δεν θέλει). 
Αλλα όπως στραβά εξελίχθηκε η πορεία του «σε λίγο καιρό τέως Δημάρχου» λόγω φυσικά της αλαζονείας του, έτσι στραβά θα εξελιχθεί και η πορεία όλων όσων ταχθούν υπέρ ενός κομματικού παρελθόντος. Ο κόσμος όπως δεν τους υποστήριξε σχεδόν ποτέ ( με 658 ψήφους και πας για Δήμαρχος; ) δεν θα τους υποστηρίξει και τώρα.Δεν έχουν ΟΡΑΜΑ και ΔΕΝ τους ενδιαφέρει να κάνουν κάτι για το ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ και την ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!

Οι μεταγραφές θα συνεχιστούν και όσο θα περνάει ο καιρός θα πληθαίνουν όπως θα πληθαίνουν και οι ύβρεις και οι επιδείξεις αλαζονείας. Βλέπετε κανένας δεν έχει το ανοιχτό το μυαλό και την καρδιά να ασχοληθεί με τα προβλήματα του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας αντιθέτως όλοι έχουν ανοιχτή μόνο την ……..τσέπη. Τα αποτελέσματα γνωστά σε όλους. ΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣ στα όρια ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ.

Όλοι τους όμως έχουν ένα κοινό.... ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!

Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε , έχουμε πολύ καιρό.....μα πάρα πολύ καιρο, μεχρι τις εκλογές και ο χρόνος κυλάει εις βάρος τους.

Υπογραφή: "ο επόμενος Δήμαρχος"
 
Top