Επιστροφή στις οθόνες για τον Νίκο Χατζηνικολάου, αλλά και για τη Μάρα Ζαχαρέα σε καθημερινή πλέον βάση, με τους δύο γνωστούς δημοσιογράφους να «στεγάζονται» στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό!
Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα με τη σειρά. Νωρίτερα σήμερα έσκασε η πρώτη «βόμβα»....Αυτή με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο γνωστός δημοσιογράφος συμφώνησε με το Star και όπως λένε όλες οι πληροφορίες, θα βρίσκεται στο κανάλι της Κηφισιάς με εβδομαδιαία πολιτική εκπομπή, ενώ θα έχει και ρόλο σχολιαστή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού. Μάλιστα, στη συμφωνία προβλέπεται και η προβολή της διαδικτυακής εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό», μέσα από τη συχνότητα του καναλιού.
Το νέο «παρουσιαστικό» του καναλιού δεν εξαντλείται στον εκδότη της Realnews και συνιοδιοκτήτη του Real FM. To κεντρικό δελτίο ειδήσεων, πλέον, αναλαμβάνει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν η Μάρα Ζαχαρέα, η οποία εδώ και καιρό «τρέχει», μεταξύ άλλων, την πετυχημένη ιστοσελίδα του Star. Oλα αυτά, υπό τη γενική διεύθυνση του Σταμάτη Μαλέλη.
Επιπλέον, η διοίκηση του σταθμού φέρεται να ετοιμάζει άνοιγμα και στην πρωινή ζώνη, με το λανσάρισμα καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής (10-1), με το όνομα που ακούγεται έντονα αυτή τη στιγμή για την παρουσίαση της εκπομπής, να είναι αυτό της Πόπης Τσαπανίδου.
Η στροφή του Star είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρη και ορατή, από τη στιγμή που δεν προχώρησε η πρόταση της πλευράς Βαρδινογιάννη προς τους μεγαλομετόχους του Mega, Ψυχάρη - Μπόμπολα, για συγχώνευση των δύο καναλιών...
 
Top