Οι δηλώσεις υπεραισιοδοξίας του Σαμαρά ότι πλέον είμαστε στο ξέφωτο,  ότι βλέπουμε φως στο τούνελ και άλλες ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, την ίδια στιγμή που όλοι οι ειδικοί ομιλούν για καταστροφική πορεία της οικονομίας μας και βέβαια συμπολίτες μας που δεν εστερνίζονται την αισιοδοξία του Αντώνη αυτοκτονούν καθημερινά...

Η μεγάλη θεατρική παράσταση από τους σόουμεν Αντώνη και Μπένι που θα ζήλευε και ο καλύτερος σκηνοθέτης,  για την έναρξη των μεγάλων έργων που ...ξεκινούν τον Ιούνιο!  (ευκαιρία να ταΐσουμε και τους μεντιάρχες εργολάβους...)
 
Η εσπευσμένη αλλαγή του διοικητή του ΟΑΕΔ  και οι πολλές πολλές υποσχέσεις για προσλήψεις νέων ατόμων μέσω του οργανισμού. Φαίνεται ότι ο στόχος θα είναι...
ο εγκλωβισμός των νέων ώστε να συρθούν - σε όσο γίνεται μεγαλύτερο ποσοστό-  σε  μνημονιακή επιλογή. Η κυβέρνηση θεωρεί επίσης ότι οι  μεγάλοι στην ηλικία -συνταξιούχοι-  μπορεί να γκρινιάζουν όμως δεν θα ψηφίσουν τουλάχιστον ΣΥΡΙΖΑ…).  
 
Το αίτημα  της κυβέρνησης  (έστω και αν διαψεύσθηκε από τον Στουρνάρα) προς την τρόικα για την καταβολή της δόσης του β΄τριμήνου ύψους 3,2 δισ. ευρώ  χωρίς προηγούμενη  αξιολόγηση.(Το διάστημα αυτό είναι αρκετό για να γίνουν οι εξπρές εκλογές...)
 
Τέλος το  σημερινό non paper της Ν.Δ στο οποίο αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι  "η Κυβέρνηση σταθεροποίησε ήδη τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη και τώρα βάζει ξανά την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη - οικονομικά, επενδυτικά γεωπολιτικά και ενεργειακά",  ενώ αντίθετα ο ΣΎΡΙΖΑ επαγγέλλεται την «Επανάσταση» που θα διαλύσει τα πάντα!!! Για τα σπίτια που θα αρχίσουν να βγαίνουν οσονούπω σε πλειστηριασμό,  όχι δεν μιλάει το non paper ότι θα το κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ!  Άλλωστε αυτό το θεάρεστο έργο μαζί με με νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων - για το καλό μας- θα το αναλάβει η νέα αναβαπτισμένη κυβέρνηση του Αντώνη! 
 
Top