Αρχίσαμε τα «συντροφικά» μαχαιρώματα στον Δήμο της τάξης και της ηθικής. Ο νέος «Μπόμπολας» μαζί με τον νέο «Λιάτσο» πλέον καθορίζουν το πώς θα παίζεται το παιχνίδι στο «Κολοκοτρονίτση» και ούτε ο ίδιος ο «Πώποτας» δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Βέβαια ο Δήμαρχος νομίζει για ακόμη μια φορά ότι όλα γίνονται για το καλό του και έχει επαναπαυτεί στις δάφνες του , αφού ακόμα και σήμερα όλα βαίνουν καλώς στον Δήμο της τάξης και της ηθικής. Επίσης δεν είναι η πρώτη φορά που τα ξαναβρίσκει με αυτούς που τον έβριζαν και τους έβριζε πρωί βράδυ και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία.
Μερικά παρατράγουδα με «πρώην» συντρόφους θα λυθούν άμεσα όπως προστάζει ο νέος «Μπόμπολας» και το ξεκαθάρισμα ήδη το έχει ξεκινήσει το γραφείο τύπου του Δήμου. Ο «Γραμματικός» που τόσο υπερασπίστηκε «σε βαθμό» αηδίας τον Δήμαρχο πλέον είναι προς φάγωμα αφού δεν εξυπηρετεί τα νέα συμφέροντα και ας του δίνουν και φιλικές συμβουλές.
Όπως στο ηρωικό «Κολοκοτρονίτση» υπήρχε η φανταστική «Παπαδιά» έτσι και εμείς θα ακολουθήσουμε το έργο της και θα κάνουμε συχνά ερωτήσεις έτσι για να μαθαίνουμε και κάτι ρε αδερφέ και εμείς και να ενημερώνουμε και τον κόσμο στα «Ανω Κρεμαστά».
Μπορεί κάποιος να μας πει κάποιος (επίσημα ή και ανεπίσημα ) τι κοινό έχει ο Περίανδρος Πώποτας με τον Δήμαρχο εκτός βέβαια από το Λονδίνο;
Περιμένουμε καλές απαντήσεις (επώνυμες, ανώνυμες, μέσω επισήμων blog ,μέσω ανεπισήμων blog , διασκεδαστικές, σοβαρές, προσβλητικές , ότι τραβάει η όρεξη σας).
« Η Παπαδιά»
 
Top