ΕΝΩ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ-ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ....
Στον δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας... μπορεί οι εργαζόμενοι να είναι απλήρωτοι  οι μαθητές στα σχολεία να μην έχουν θέρμανση και τα καλλιτεχνικά - αθλητικά  τμήματα  να μην λειτουργούν...όμως η δημαρχάρα που ακούει στο όνομα ΛΟΥΚΑΣ ΤΖΑΝΗΣ...διοργανώνει μαθήματα για τους μετανάστες ..Αφού τα έλυσε όλα να μην ασχοληθεί και  με τους μετανάστες ...η δημαρχάρα;

Διαβάστε αναλυτικά : 
Μαθήματα εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας για μετανάστες ξεκινούν και στο Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας στο πλαίσιο του προγράμματος του Υπουργείου Παιδείας «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση». Τα μαθήματα παρέχονται δωρεάν. Το τηλέφωνο για περισσότερες πληροφορίες είναι 2132074741.

«Εκπαίδευση των μεταναστών στην ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό – ΟΔΥΣΣΕΑΣ»

Το πρόγραμμα γίνεται σε συνεργασία με το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. και απευθύνεται σε Πολίτες της Ε.Ε. και υπηκόους τρίτων χωρών ανεξαρτήτως καταγωγής, από την ηλικία των 16 ετών και άνω, που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα. Εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ελληνικό Δημόσιο.

Ο σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι οι εκπαιδευόμενοι να αποκτήσουν τις γλωσσικές δεξιότητες και τις πρακτικές κοινωνικές και διαπολιτισμικές ικανότητες που απαιτούνται για την κοινωνική ένταξη των ίδιων και των οικογενειών τους. Το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης διαρθρώνεται στα επίπεδα: Α1 (διάρκειας 125 ωρών), Α2 (διάρκειας 175 ωρών), Β1 (διάρκειας 185 ωρών) και Β1 με έμφαση στην κατανόηση και παραγωγή προφορικού λόγου (διάρκειας 195 ωρών). 

Πληροφορίες – εγγραφές: Δήμο Κερατσινίου- Δραπετσώνας, Ελ. Βενιζέλου 200 κ΄ Μικράς Ασίας, Επικοινωνία: 2132074741
 
Top