Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν την προσεχή Πέμπτη από 11.00 το πρωί έως τις 15.00 το μεσημέρι... 

τα νοσοκομεία, το ΕΚΑΒ, τα Κέντρα Υγείας, τα Θεραπευτήρια Χρονίων Παθήσεων και οι Υπηρεσίες Πρόνοιας, λόγω τετράωρης πανελλαδικής στάσης εργασίας που προκήρυξε η ΠΟΕΔΗΝ.

Όπως έγινε γνωστό, στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στις 12.00 το μεσημέρι έξω από το υπουργείο Υγείας και στην περιφέρεια έξω από τις έδρες των ΥΠΕ.
Εν τω μεταξύ, κατάληψη των γραφείων του διοικητή, του υποδιοικητή, των διευθύνσεων της νοσηλευτικής και διοικητικής υπηρεσίας του Ιπποκρατείου πραγματοποίησαν από τις 07.00 έως τις 10.00 το πρωί οι εργαζόμενοι στο Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την μη καταβολή δεδουλευμένων που τους οφείλονται από τον Απρίλιο του 2012, καθώς και για τις συνθήκες εργασίας. 

«Διεκδικούμε τα δεδουλευμένα μας και ζητάμε καλύτερες συνθήκες εργασίες. Δεν μπορούμε να εργαζόμαστε χωρίς γάντια και γάζες. Το πρόβλημα δεν το έχουν πλέον οι εργαζόμενοι αλλά οι ίδιοι οι ασθενείς που πρέπει να φέρνουν γάζες από το σπίτι τους. Οι εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας αν αρρωστήσουν θα βρουν γιατρό, ο λαός όμως δεν θα μπορέσει να βρει ούτε γιατρό ούτε κρεβάτι στο νοσοκομείο, για αυτό τον καλούμε να σταθεί στο πλευρά μας», ανέφερε στο ΑΠΕ ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Ιπποκράτειου, Γιώργος Λειβαδιώτης.
 
Top