Καλοστεκούμενη ώριμη κυρία ταυτίστηκε τόσο πολύ με τα δρώμενα της παράστασης «Γιαννούλης Χαλεπάς, η Κοιμωμένη μου», που επιτέθηκε με... γροθιές στη γνωστή ηθοποιό…Γιούλη Ζήκου, η οποία υποδύεται τον ρόλο της «τυραννικής μάνας» του διάσημου 'Ελληνα γλύπτη!

Οι θεατές στο θέατρο «Τέσσερις Εποχές», σύμφωνα με την «Εspresso», έζησαν στιγμές που δεν έχουν συμβεί ποτέ στα θεατρικά χρονικά της χώρας. Μια καλοντυμένη γυναίκα, γύρω στα πενήντα, που καθόταν στην πρώτη σειρά, όρμηξε πάνω στη σκηνή διακόπτοντας την παράσταση και ουρλιάζοντας:

«Κακούργα, εσύ φταις! Εσύ τον κατέστρεψες!» Η μαινόμενη γυναίκα επιτέθηκε στην πρωταγωνίστρια Γιούλη Ζήκου (σύζυγο του Γιάννη Μόρτζου) που υποδύεται τη μάνα του Χαλεπά και αφού της τράβηξε τα μαλλιά, άρχισε να τη γρονθοκοπά στο πρόσωπο και το σώμα. Ο ηχολήπτης της παράστασης, βλέποντας τον άγριο ξυλοδαρμό της ηθοποιού, έτρεξε αμέσως στη σκηνή και με δυσκολία κατάφερε να απομακρύνει την έξαλλη γυναίκα από τη σκηνή λέγοντάς της: «Κυρία μου, ηρεμήστε! Ρόλος είναι!».

«Εκανε σαν τρελή και θα με σκότωνε!» είπε στην εφημερίδα η Γιούλη Ζήκου, που ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το σοκ. «Προφανώς η γυναίκα θα πρέπει να έκανε αναγωγές σε δικά της βιώματα και ταυτίστηκε με τον ρόλο. Αλλά αν κρατούσε μαχαίρι ή κάποιο άλλο αιχμηρό όργανο, φαντάζεστε τι θα μπορούσε να συμβεί...»

Από την άγρια επίθεση της γυναίκας, η ηθοποιός έχει ακόμη πολλές μελανιές στο δεξί της χέρι και τα πλευρά της. «Εζησα εφιαλτικές στιγμές» λέει και συνεχίζει: «Μετά την επίθεση η γυναίκα βγήκε στο φουαγιέ, ζήτησε νερό, άναψε τσιγάρο και άρχισε να ζητάει συγγνώμη γι' αυτό που έκανε. Ζήτησε να με δει για να μου ζητήσει συγγνώμη προσωπικά και της είπα “σας έχω ήδη συγχωρήσει”».

 
Top