ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ...
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑ ΖΟΥΠΗ
Πρόσφατα το Δημοτικό Συμβούλιο Κερατσινίου - Δραπετσώνας με τεράστια πλειοψηφία 19 έναντι 10 πήρε απόφαση την ανάκληση όλων των αποφάσεών του που αφορούν στην παραχώρηση και διαχείριση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου στο δημοτικό Κ.Ε.Κ .
Κάποιοι φαίνεται ότι έκαναν ένσταση και ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας κ Καλογερόπουλος ακύρωσε (!) την απόφαση με τι σκεπτικό λέτε ? 
Ότι προέδρευε η κ Μαίλη ως έχουσα τους περισσότερους σταυρούς στις εκλογές από τον πλειοψηφόντα συνδυασμό ,αφού η Πρόεδρος είχε φύγει ( επίτηδες ? ) και έλειπε και η Αντιπρόεδρος . Ο κ.Γ.Γ γνωματεύει ότι αυτό ήταν παράτυπο , γιατί η Μ.Μαίλη δεν ανήκει τώρα στον συνδυασμό , μη γνωρίζοντας απότι φαίνεται καλά τις εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών που δεν θέτουν τέτοιο πρόβλημα . 
ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ , ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ . ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ . 
Η απόφαση είναι αυθαίρετη ,δεν στηρίζεται πουθενά και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους . ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ : Τι έκανε ο κύριος Γενικός και οι Υπηρεσίες του όταν η Πρόεδρος κ. Μαθιουδάκη αρνιόταν επί μήνες να συγκαλέσει Συμβούλιο αν και υπήρχαν 16 υπογραφές ? 
Μήπως προβλέπεται καθαίρεση από την θέση του Προέδρου όταν υπάρχει τέτοια συμπεριφορά ? Γιατί δεν πήρα ποτέ απάντηση για την αναφορά που είχα κάνει ? 
Γιατί δεν μου κοινοποιήθηκε ποτέ η απάντηση της κ.Μαθιουδάκη όταν της ζητήθηκαν εξηγήσεις ? Μήπως εκεί υπήρχαν ψεύδη και ανακρίβειες που κάποιοι δεν ήθελαν να δω , για να μην αντιδράσω ? 
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ Γ.Γ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ...
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΖΟΥΠΗΣ
 
Top