ταξιδι, ηλια, θλιψη, λακωνια

Ηλίας Αλεξάνδρου ,που κατάγεται από το Βλαχιώτη Λακωνίας ,έφυγε για την αγκαλιά των αγγέλων σήμερα .
Ο  Μεγάλος Ήρωας που μας δίδαξε πως είναι να αγωνίζεσαι για την ζωή από το πρώτο της λεπτό. Το παιδί που έφερε χιλιάδες ανθρώπους κοντά από κάθε μεριά της γης ,με το πρόβλημα υγείας του, δυστυχώς άφησε την τελευταία  πνοούλα του σήμερα το πρωί ,Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013 ,στο νοσοκομείο της Γενεύης όπου είχε μεταφερθεί το τελευταίο καιρό για να βρίσκεται στα χέρια του κυρίου Αυξέντιου Καλαγκού ,ενός γιατρού που τιμά τον όρκο που έδωσε και που έκανε τα αδύνατα δυνατά για να του χαρίσει μια καρδιά και μια ζωή χωρίς βάσανα.
Ηλία είσαι ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ και θα ζεις πάντα στις καρδιές όλων όσων σε γνώρισαν είτε από κοντά είτε μέσα από το διαδίκτυο που αυτές τις μέρες πήρε κυριολεκτικά φωτιά από τα μηνύματα συμπαράστασης.
ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!
       Γιατί μας έμαθες τι θα πει αγώνας και ελπίδα για τη ζωή. Την ελπίδα να πολεμάς κάθε στιγμή στέλνοντας δύναμη σε όλους αυτούς που το έχουν ανάγκη αυτό το μήνυμα μας το έδωσες εσύ Ηλία!!!
          Ο Σύλλογος Βαχιωτών Λακωνίας εύχεται Θερμά Συλλυπητήρια στην οικογένεια του ΜΙΚΡΟΥ ΗΡΩΑκαθώς και σε όλους τους Λάκωνες για το λουλούδι που χάσαμε!



 
Top