ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
Σαν να μην έφτανε η διάλυση της ΔΗΚΕΠΑ , ο κύριος Τζανής είναι ο αρχιτέκτονας της διάλυσης και του ΚΕΚ Α.Ε του Δήμου , αφού και αυτό το χρησιμοποίησε σαν " παράγκα " ,σαν μοχλό πληρωμών ημετέρων και ρουσφετιών , με αποτέλεσμα την καταστροφική οικονομική πορεία του . 
Κάποιοι που δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει η που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν , ζύμωναν ότι το ΚΕΚ κλείνει επειδή το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε στις 4-2 να πάρει αυτό την διαχείριση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου και μέσα σε αυτό την είσπραξη των ενοικίων των μαγαζιών του δήμου . 
Η ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ Η ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ . 
Το ΚΕΚ ήδη είχε άνοιγμα 162.000 ευρώ ! 
Στο ΚΕΚ ήδη είχαν να πληρωθούν 4 μήνες οι εργαζόμενοι !
 Στο ΚΕΚ ήδη είχε εντοπιστεί από τον λογιστή εδώ και μήνες , ότι αν δεν αλλάξει η φιλοσοφία της οικονομικής λειτουργίας του , δεν έχει μέλλον ! 
Στο ΚΕΚ προχώρησαν σε προσλήψεις με το πρόγραμμα 5564 , εν γνώσει τους ότι θα βάλει κι άλλο μέσα το ΚΕΚ . 
Το ΚΕΚ ήδη βγάζει δύσκολα τον Φεβρουάριο , ενώ δεν έχει μεταφερθεί ακόμα η είσπραξη των ενοικίων από τον Δήμο . 
Τα στοιχεία αυτά συζητήθηκαν και στην σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ του ΚΕΚ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ " ΑΓΩΝΙΑ " .ΟΣΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΕΚ . 
Μαζί με την πλήρη διάλυση κάθε αίσθησης οικονομικής ευθύνης , έκαναν και ότι ήθελαν . Ακόμα δεν υπάρχει απόφαση του Δ.Σ για την πληρωμή με 59.500 ευρώ της εταιρείας TRANSCEDENCE IKE ! 
Aκόμα δεν υπάρχει απόφαση του Δ.Σ του ΚΕΚ για την ενοικίαση του ΚΕΚ . 
Είναι η δεν είναι όλα αυτά παρατυπίες και παρανομίες ;
Ζ.ΖΟΥΠΗΣ
 
Top