ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ....Ο ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Στην Ημερήσια Διάταξη του Συμβουλίου υπήρχε και το κορυφαίο θέμα της ΔΕΗ και συγκεκριμένα η έγκριση νέου σχεδίου συμφωνίας ! Η Πρόεδρος το έβαλε 23ο θέμα !!! Τυχαίο ? Ασφαλώς όχι . Ζήτησα να προταχτεί , να συζητηθεί πρώτο .Άκουσα ανοησίες για να μην γίνει δεκτή η πρόταση . Επανήλθα και πρότεινα να γίνει ξεχωριστή συνεδρίαση με μοναδικό θέμα την ΔΕΗ .
Την άποψη στήριξαν και σύμβουλοι ,αλλά και πολίτες που οργίστηκαν από την βιασύνη του Δημάρχου να περάσει το θέμα . Χρειάστηκε μία ώρα για να γίνει δεκτή η πρόταση αυτή . Από μια πλευρά καλό ήταν ,γιατί στο ντελίριό του ο κ.Τζανής αποκαλύφτηκε .Ουσιαστικά τα έχει δεχτεί όλα .... Αυτή είναι η αλήθεια . Σημειωτέον , ότι στο σχέδιο προβλέπεται μετατροπή των μονάδων και λειτουργία του εργοστασίου για άλλα ...25 χρόνια . 
Τελικά το θέμα θα συζητηθεί μάλλον την Τρίτη ....
Ας έχουμε όλοι τον νου μας ....
Κάποιοι πάνε να αποφασίσουν πριν από εμάς για εμάς . Η " ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ " θα αντιταχθεί σε αυτά τα σχέδια . Έτσι είχαμε αποφασίσει τον Ιανουάριο , όταν μας δόθηκε ένα πρώτο σχέδιο , αλλά και με ομόφωνη απόφαση της Δημοτικής Ομάδας τον Νοέμβριο , όταν είχαμε στα χέρια μας το νεότερο σχέδιο . 
Καλώ όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους να παραβρεθούν . Αν συμβεί αυτό , το σχέδιο δεν περνάει . Καλώ όλους τους φορείς της πόλης να δώσουν το παρόν .......
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΖΟΥΠΗΣ
 
Top