Επιτέλους ...για να σταματήσουν τα ηλεκτρονικά παραμύθια και οι τεχνογνωσίες ... 
Γνωστή στους εισαγγελείς είναι σύμφωνα με πληροφορίες, η ημερομηνία που το cd με την αρχική λίστα Λαγκάρντ μετατράπηκε σε ηλεκτρονικό στικάκι μνήμης.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εισαγγελείς έχουν καταλήξει στο πότε ακριβώς έγινε η μετατροπή του επίμαχου υλικού σε USB memory stick το οποίο τους παραδόθηκε μέσω του πρωθυπουργικού γραφείου, αφού πρώτα το είχε παραδώσει, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. 

Δεν αποκλείεται πάντως, το ηλεκτρονικό αυτό στικάκι να είναι «αντιγραφή της αντιγραφής», δηλαδή, να μην πρόκειται για την πρώτη και μοναδική αντιγραφή της αρχικής λίστας Λαγκαρντ. 

Εν τω μεταξύ, οι μάρτυρες που περνούν από το εισαγγελικό γραφείο και διατέλεσαν συνεργάτες του Γ. Παπακωνσταντίνου αρνούνται ότι ευθύνονται για την αντιγραφή ή αλλοίωση του επίμαχου υλικού από το πρωτότυπο cd. Το μεσημέρι, εξετάστηκαν δύο ακόμη συνεργάτες του κ. Παπακωνσταντίνου. Σύμφωνα με πληροφορίες, κανείς από όσους έχουν εξεταστεί δεν έχει αναφέρει στην κατάθεσή του ότι παρέλαβε, αντέγραψε και πολύ περισσότερο ότι αλλοίωσε το περιεχόμενο του cd. Για τον λόγο αυτό και οι καταθέσεις των μαρτύρων από το περιβάλλον των συνεργατών του πρώην υπουργού συνεχίζονται.
 http://www.zougla.gr/
 
Top