Θορυβημένοι από τις «σειρήνες» του εξωτερικού για τον Κώστα Μήτρογλου είναι στον Ολυμπιακό και με εισήγηση του Βαγγέλη Μαρινάκη αναμένεται να του προταθεί πολυετής επέκταση της συνεργασίας τους.
Να κρατήσουν... για πάντα τον «Μητρογκόλ» στο μεγάλο λιμάνι θέλουν οι Πειραιώτες και μάλιστα έχουν ήδη κάνει τις πρώτες συζητήσεις με τον παίκτη για την ανανέωση του συμβολαίου του. Εξάλλου οι «ερυθρόλευκοι» απέρριψαν μία πρόταση και συγκεκριμένα από την Σίβασπορ, που πρόσφερε ένα αρκετά σεβαστό ποσό για τον παίκτη τους, αφού δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά τους στοιχεία και παράλληλα εκ των καλύτερων Ελλήνων επιθετικών, εκτός κι αν φτάσει στα χέρια τους κάποια προσφορά που θα είναι... αδύνατο να την αρνηθούν.
Συγκεκριμένα η πρόταση που θα πρέπει να τους γίνει σύμφωνα με τον «Γαύρο» για να δώσουν τον Μήτρογλου, είναι άνω των 3-4 εκατ. ευρώ, αυτό όμως που θέλουν σε πρώτο φάση είναι να ανανεώσουν για πολλά χρόνια με τον παίκτη. Ο Βαγγέλης Μαρινάλης μάλιστα είναι εκείνος που άνοιξε το θέμα του συμβολαίου του 24χρονο φορ, με την επέκταση του να αυξάνει κατακόρυφα και τις αποδοχές του. Συγκεκριμένα η πειραϊκή ΠΑΕ θέλει να βάλει τον Μήτρογλου στην πρώτη κλίμακα των πληρωμών και το θέμα πλέον είναι αφενός το πως θα χειριστεί την υπόθεση ο Ολυμπιακός και αφετέρου η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

πηγη:gazzetta.gr
 
Top