.
Τα ίδια και στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο. Μπηκε το θέμα του Ισολογισμού του 2011 της Δημοτικής Επιχείρησης ! Σωστά ! Δεκέμβρη του 2012 το Δ.Σ συζήτησε τον Ισολογισμό του 2011 ! Τον ρώτησα πως θα πληρώσει τους 200 εργαζόμενους μέχρι τις γιορτές αφού από το ένταλμα των 140.000 ευρώ δεν μένει τίποτα ( θα πάνε όλα σε ρυθμίσεις της εφο
ρίας και του ΙΚΑ ) και αν περιμένει λεφτά όπως λέει ,γιατί δεν δρομολογεί ένα νέο ένταλμα .Τον ρώτησα επίσης γιατί δεν καλεί την Διαπαραταξιακή που αποφάσισε πριν 45 μέρες το Συμβούλιο . Απάντηση ? Πολιτικές ανοησίες ,υπεκφυγές , μαθήματα ότι δεν καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει .........
θελω να ειμαι σαφης
Κατά 99% οι εργαζόμενοι δεν θα πληρωθούν .Αυτή είναι η εκτίμησή μου. Επίσης ,η Επιχείρηση με τα στοιχεία που εμφανίζει στον Ισολογισμό κινδυνεύει και αν κλείσει ασύνταχτα το χρέος θα μείνει στον αέρα και οι εργαζόμενοι θα βρεθούν στον δρόμο .
ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΤΖΑΝΗΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ . ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΚΕΠΑ .ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.
ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΩΘΕΙ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ,ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ.
Η υποκρισία σε όλο το μεγαλειο !!!!!!!
ΠΗΓΗ
 
Top