Aρκετοί είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού που έχουν δει την χρηματιστηριακή τους αξίας να κάνει... ελεύθερη πτώση, με τους Τοροσίδη και Φετφατζίδη να είναι αυτή που ξεχωρίζουν και τον Ντιόγκο να βρίσκεται στην κορυφή.
Την στιγμή που ο «Τόρο» βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σχετικά με την ανανέωση ή μη του συμβολαίου του, είδε τους τελευταίους επτά μήνες να πέφτει η αξία του κατά 1 εκατ. ευρώ, φτάνοντας δηλαδή στα 6,5 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με την γερμανική ιστοσελίδα transfermarkt, που θεωρείται από τις πλέον έγκυρες.
«Αρνητικά» είναι τα αποτελέσματα και για τον Φετφατζίδη, που από τα 4,25 εκατ. ευρώ που ήταν επί Βαλβέρδε, πλέον τα «στρογγύλεψε» στα 4 εκατ. ευρώ. Πτώση υπήρχε παράλληλα τόσο για τον Χολέμπας (στα 2,25 εκατ. ευρώ από τα 2,75), όσο και για τον Φουστέρ, που από τα 4 εκατ. ευρώ που κοστολογούνταν, έπεσε στα 3,75 εκατ. ευρώ. «Πρωταθλητής» βέβαια δεν είναι άλλος από τον Ντιόγκο, που όταν έπιασε... λιμάνι, η αξία του βρισκόταν στα 10 εκατ. ευρώ, τον περασμένο Φλεβάρη πήγε στα 2 και αυτή την στιγμή στο 1,5 εκα. ευρώ!
Στον αντίποδα ανοδική ήταν η πορεία του Μανιάτη και μάλιστα σε σημαντικά μεγάλο βαθμό, αφού από τα 3 εκατ. ευρώ τον περασμένο Φεβρουάριο, πλέον βρίσκεται στα 4 εκατ. ευρώ. Τα... πάνω τους πήραν επίσης και οι Μέγιερι, Σιόβας, Αμπντούν, Λυκογιάννης, με τους τρεις πρώτους να ανεβαίνουν 250.000 ευρώ πιο πάνω, ενώ ο τέταρτος 150.000 ευρώ.
 
Top