Δριμύ «κατηγορώ» των εργαζομένων στα Ναυπηγεία για τον Π. Παναγιωτόπουλο


Ευθύνες στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Παναγιωτόπουλο, επιρρίπτουν οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν το πρωί της Πέμπτης στο Πεντάγωνο.
Σε ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Ναυπηγείων Σκαραμαγκά «Η Τρίαινα», αναφέρεται ότι «οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά είχαν σήμερα προγραμματισμένη, γνωστοποιημένη και ειρηνική διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το οποίο εδώ και έξι μήνες εμπαίζει τους εργαζομένους, υπόσχεται και δεν υλοποιεί. Αντί ο υπουργός να δεχτεί και να συνομιλήσει, ως όφειλε, με τους απλήρωτους εργαζόμενους, έστειλε τα ΜΑΤ, έκανε συλλήψεις και τραυμάτισε εργαζόμενους».
«Οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, κύριε Υπουργέ, δεν είναι τρομοκράτες. Είναι σκληρά εργαζόμενοι, δουλεύουν για την Άμυνα της χώρας, θέλουν να τελειώσουν και να παραδώσουν τα Υποβρύχια. Οι Εργαζόμενοι, κύριε Υπουργέ, είναι τα θύματα μιας γνωστής ιστορίας που καλά γνωρίζετε και σε καμία περίπτωση δεν φέρουν ευθύνη. Σήμερα, με τη βάναυση επίθεση των ΜΑΤ, δεν ξυλοκοπήσατε αθώους εργαζόμενους. Τραυματίσατε το συνδικαλιστικό κίνημα, στραγγαλίσατε τη Δημοκρατία.
Διαμαρτυρόμαστε έντονα για τη βάναυση επίθεση των μονάδων καταστολής. Ζητάμε αποκατάσταση του δίκιου μας, ζητάμε το αυτονόητο, τη δουλειά μας» επισημαίνουν ακόμη οι εργαζόμενοι, επιρρίπτοντας προσωπική ευθύνη στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, για το γεγονός ότι το πρόβλημά τους παραμένει άλυτο, σύμφωνα με το protothema.gr
 
Top