Η χουντική προπαγάνδα του τουρκοκάναλου!


Παρακολούθησα, με μεγάλη Ψυχραιμία και Υπομονή, το πρωϊνό πρόγραμμα της Χουντικής Προπαγάνδας του Τουρκοκάναλου MEGA-ΥΕΝΕΔ 2011 των Καραγκιόζηδων της «Χλιδάτης» Δημοσιογραφίας, οι οποίοι εξέθεσαν τη διαμαρτυρία των εργαζομένων του Ψυχιατρικού Καταστήματος «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟΥ», οι οποίοι έχτισαν ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ, όπως ο ίδιος ο πρόεδρός τους δήλωσε, την κεντρική είσοδο του Νοσοκομείου (αφήνοντας την παράπλευρη ελεύθερη για το κοινό!).
Ο εις εκ των Χουντικών Καραγκιόζηδων της Χλιδάτης Δημοσιογραφίας και Όνειδος της Κρήτης, Καμπουράκης, ωσάν μέγιστος Κριτής των πάσης μορφής συνδικαλιστικών κινητοποιήσεων χαρακτήρισε την πράξη «υπερβολική», λες και έχει ποτέ ενημερωθεί για τα φοβερά προβλήματα που αντιμετωπίζουν εργαζόμενοι και ασθενείς εκεί. Αποτέλεσμα της Χουντικής Προπαγάνδας των «Νέων Μαστοράκηδων» ήταν η άμεση κινητοποίηση των ανεγκέφαλων της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι συνέλαβαν (!) τον πρόεδρο του σωματείου των εργαζομένων και όσους διαμαρτυρήθηκαν και εις εξ’αυτών των αστυνομικών με θριαμβευτικό τρόπο να κατεδαφίζει το συμβολικά συστημένο «τείχος»….
Το Κράτος της Άθλιας Φασιστικής Πλουτοκρατίας Νίκησε και δείχνει με ποίο τρόπο θα επιβάλλει την εφαρμογή των Μέτρων Δυστυχίας και Ανέχειας του Ελληνικού Λαού : Με τη Βία !
Το «κερασάκι» στην σημερινή πρωϊνή τούρτα, η εμφάνιση του Κατάπτυστου Δικολάβου με «προσόντα συνταγματολόγου» προέδρου του νεοφιλελεύθερου μορφώματος που θέλει ονομάζεται ΠΑΣΟΚ, Ευαγγ. Βενιζέλου, ο οποίος έπεσε σε τόσες αντιφάσεις και λεκτικά ατοπήματα, που ούτε ίδιος πρέπει να κατάλαβε τι έλεγε αναφορικά με την Απολογία του για την απόκρυψη της Λίστας Φαλτσιάνι. Πέραν του ότι ανέφερε ότι δήθεν δεν αξιοποίησε τη λίστα που δεν είδε για να μην θέσει σε κίνδυνο (!) την ακόμα μη υπογεγραμμένη συμφωνία με την Ελβετία (!!!;!!!), ανέφερε ότι ακόμα και ο Γαλλικός Άρειος Πάγος (!) ακύρωσε τ’αποτελέσματα των ερευνών της λίστας…Τώρα πως συμβιβάζεται αυτό με το ότι η Γαλλία κατάφερε και εντόπισε τους φοροφυγάδες και εισέπραξε τα χρήματα που αναλογούσαν και θα υπογράψει και τη σύμβαση με την Ελβετία ; Άσχετο ! Ο τύπος είναι κλασικά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ και ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΣ !
Μάρκος Κουντουρούδας στο facebook
tsantiri.gr
 
Top