Την τιμητική του θα έχει ο Ρόι Κάρολ, που θα βραβευθεί από την Πανελλήνια Λέσχη των Φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την προσφορά του στον αγγλικό σύλλογο. Τι δήλωσε στο gazzetta.gr ο πρόεδρος της Λέσχης.
Μία δεκαμελή αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Λέσχης των Φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα βρεθεί στο ξενοδοχείο Hyatt Regency στην Θεσσαλονίκη (σ.σ. όπου θα καταλύσει η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Άρη) για να τιμήσει τον Κάρολ για την προσφορά του στο αγγλικό κλαμπ. Επικεφαλής της θα είναι ο πρόεδρός της, Γιάννης Καμπούρης που μαζί με τα μέλη της θα έχουν την δυνατότητα να μιλήσουν με τον παίκτη τόσο για την Λέσχη όσο και για άλλα θέματα.
Η εκδήλωση θα διαρκέσει για μισή ώρα. Η Λέσχη έχει ετοιμάσει μία πλακέτα στον Κάρολ που θα γράφει «από το Hellenic Supporters Club της Μάντεστερ Γιουνάιτεντ στον Ρόι Κάρολ για την προσφορά του στην ομάδα» με την σχετική ημερομηνία (28-10). Επίσης θα δοθεί στον έμπειρο άσο μία φανέλα από τότε που έπαιζε στην Γιουνάινεντ για να την υπογράψει και να κοσμεί τα γραφεία της Λέσχης.
Όπως τόνισε στο gazzetta.gr ο κ. Καμπούρης «εμείς είχαμε τιμήσει τον Ρόι και όταν ήταν στον ΟΦΗ με μία εκδήλωση στην Αθήνα, την οποία είχαν κάνει μέλη της Λέσχης μας. Πιστεύουμε πως είναι σπουδαίο το να βραβεύεται ένας σπουδαίος ξένος παίκτης, που έχει προσφέρει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Και ο ίδιος θα το εκτιμήσει διαφορετικά. Και για εμάς είναι πολύ σημαντικό το ότι θα τον τιμήσουμε. Θα μιλήσουμε με τον Ρόι για την Λέσχη αλλά και για την ομάδα της Μάντσεστερ και ευχαριστούμε θερμά τον Ολυμπιακό για τον χρόνο που μας δίνει για να τιμήσουμε τον παίκτη για την προσφορά του».
http://www.pireasnews.gr
 
Top