ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ   ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ   ΥΠΟΔΟΜΩΝ          ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ. (επιστολή)



ΚΟΙΝ: ΟΑΣΑ

           ΕΘΕΛ

          ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΑΘΗΝΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΑ



ΘΕΜΑ : ΟΔΗΓΟΙ   ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ    ΕΘΕΛ





Αξιότιμε κ. Υπουργέ



       Επιτρέψτε μου να σας γνωρίσω ότι σήμερα το πρωί 31 Αυγ.2012, φορώντας κάπως  «καλά» ρούχα και κρατώντας το δικηγορικό μου τσαντάκι, περίμενα το λεωφ. 826 στη στάση «Άστρον» στην Λεωφ. Σαλαμίνος (Αμφιάλη) προς Πειραιά (και στη συνέχεια να πάω στο Χολαργό).



      Περίπου 09:15 ήρθε το λεωφορείο και ενώ στη μέση ήταν άδειο, ο καραφλός οδηγός, του ΖΚΖ 9702,(αν και σε ανηφόρα) σταμάτησε μπροστά μας την πίσω πόρτα και αναρωτήθηκα γιατί ? Εγώ έτρεξα και μπήκα από τη μεσαία. Ακύρωσα το εισιτήριο και κάθισα. Μέσα στο λεωφορείο υπήρχε ένας εκνευρισμός και σε λίγο έμαθα από τους υπόλοιπους επιβάτες ότι το ακυρωτικό μηχάνημα «χτυπούσε»  πάνω στο εισιτήριο μία ώρα ενωρίτερα (αντί 09:16 χτυπούσε 08:16-συν/μενη φωτογραφία 1Α). Δηλαδή εγώ που ήθελα να πάω στο Χολαργό ήθελα οπωσδήποτε και άλλο εισιτήριο.



Μετά από πολλές φωνές προς τον οδηγό  από τους επιβάτες, ξαφνικά το μηχάνημα άρχισε να τυπώνει τη σωστή ώρα. Έτσι, πριν κατέβω για τον ηλεκτρ. Σταθμό το ξαναακύρωσα από τη πίσω πλευρά ( φωτ. 1β) και πράγματι τύπωσε τη σωστή ώρα. Βέβαια στον Ηλ. Σταθμό αναγκάστηκα να ξαναβγάλω εισιτήριο για να μπορέσω να πάρω το μετρό στο Μοναστηράκι.



Κάποιοι οδηγοί της ΕΘΕΛ είναι πράγματι αλήτες ??



Κάποιοι οδηγοί της ΕΘΕΛ δημιουργούν  σκόπιμα προβλήματα  στους ανυποψίαστους επιβάτες (επειδή ίσως μειώθηκε ο μισθός τους) από εκδίκηση ???   Ή μήπως είναι απλώς καθάρματα που θέλουν να κάνουν «καψώνι» στους επιβάτες και να πληρώσουν διπλάσιο εισιτήριο?



Ή μήπως έχουμε ακόμη ανευθυνοϋπεύθυνους οδηγούς, οι οποίοι δεν ελέγχουν τα μηχανήματα πριν αναλάβουν υπηρεσία ???( Αυτό δεν το πιστεύω στην προκειμένη περίπτωση, διότι ο οδηγός με είδε με το δικηγορικό τσαντάκι και ενώ στη μέση το λεωφορείο ήταν άδειο, προσπάθησε να με κάνει να ανέβω από την πίσω πόρτα, όπου το ακυρωτικό μηχάνημα λειτουργούσε σωστά).



Κύριε Υπουργέ



Όλοι ομολογούν ότι εσείς και η Κυβέρνησή σας κάνετε δύσκολες προσπάθειες για να σώσετε και να επαναδιοργανώσετε το Κράτος !



Μέχρι πότε θα ανέχεστε τέτοιες συμπεριφορές από ορισμένους οδηγούς της ΕΘΕΛ???

Μέχρι πότε θα τους  ανεχόμαστε εμείς οι απλοί πολίτες??



Ίσως θα έπρεπε ο συγκεκριμένος οδηγός να ελεγχθεί παραδειγματικά !!



Μετά Τιμής
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ





 
Top