Μετά από την παραληρηματική ανακοίνωση εναντίον των  δημοτικών συμβούλων του που ανεξαρτητοποιήθηκαν...το "ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ"...ΤΟΥ "ΜΕΓΑ" ΛΟΥΚΑ..."Ξανακτυπά"...αυτή τη φορά με νέο στόχο...τη ΔΗΜΑΡ(πρώην σύμμαχο) και τους εκπρόσωπους της....

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡ

Παίρνοντας σαν αφορμή την ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ, διά μέσου του Μανώλη Γλαμπεδάκη , έχουμε να απαντήσουμε ότι αυτή η ανακοίνωση είναι ένας πολιτικός τραγέλαφος. 
Λυπούμαστε που πρέπει να απαντήσουμε με αυτόν τον τρόπο και την ένταση στην ατερμάτιστη αιτιολόγηση μιας απόσυρσης από τη συμμετοχή στήριξης μιας Δημοτικής Πλειοψηφίας.

Η ΔΗΜΑΡ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ μας λέει το εξής καταπληκτικό (καλώς ή κακώς ολόκληρη η Πατρίδα μας στροβιλίζεται στην δύνη του Μνημονίου που καθιέρωσαν τα δύο κόμματα που κυβέρνησαν την χώρα μας από την μεταπολίτευση και εντεύθεν !!!).

Τι σημαίνει το καλώς ή κακώς, πως ερμηνεύεται πολιτικά ; 
Τι μπορεί να κρύβει αυτό το καλώς ή κακώς; 
Το καλώς πώς ερμηνεύεται από ένα ερμαφρόδιτο πολιτικό μόρφωμα που θέλει να χαρακτηρίζεται ΑΡΙΣΤΕΡΟ. 

Αυτό το πολιτικό μόρφωμα που αυτοχαρακτηρίζεται ως αριστερό είναι το ένα από τα στηρίγματα μιας τρικομματικής κυβέρνησης που διαλύει κάθε μέρα και περισσότερο με τις ευλογίες και την καθοδήγηση της ΤΡΟΪΚΑΣ , κάθε κοινωνική κατάκτηση (εργασιακά, συντάξεις, υγεία, παιδεία), με άλλα λόγια όλο τον κοινωνικό ιστό της ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

Οι σφαγιαστές του ΔΝΤ και όλο το πολιτικό σύστημα, ντόπιο και ξένο που πλιατσικολογεί τον Ελληνικό λαό, ήθελαν ένα αριστερό άλλοθι για την εφαρμογή της ισοπέδωσης της Ελληνικής κοινωνίας και το βρήκαν !! στους πρόθυμους της ΔΗΜΑΡ. 

Όσο για τις γενικόλογες αιτιάσεις γι' αυτή τους την απόφαση, την ομολογούν στο κείμενό τους. 

Όταν το κράτος παρακρατεί θεσμοθετημένες και νομοθετημένες οικονομικές παροχές στους Δήμους. 
Όταν από το ΚΑΠ μειώνεται το ποσοστό πάνω από 60%.
Όταν από τις εισφορές από τη ΔΕΗ για τα δημοτικά τέλη έχουν μειωθεί στο 50%, γιατί οι δημότες δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα ΧΑΡΑΤΣΙΑ της τρικομματικής συγκυβέρνησης. 
Όταν μειώνονται οι πόροι για τη συντήρηση σχολικών κτιρίων.
Όταν υπάρχει κατακόρυφη μείωση εσόδων για τη βοήθεια στο σπίτι και άλλων ΔΟΜΩΝ.

ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ;;; 

Τους οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο κλείσιμό τους. Βρισκόμαστε ήδη στο 2ο διήμερο κλεισίματος των δήμων. Για τον στραγγαλισμό των δήμων ποια η θέση της αριστερής ΔΗΜΑΡ;

Όσο για τα μικροπολιτικά τους κουτσομπολιά, χρειάζεται σθένος και αντρεία για να τα αποτυπώσεις με ονόματα και διευθύνσεις. 
Ξέρουμε ότι δεν είμαστε αλάθητοι και δεν μπορέσαμε να δούμε κάποια ζητήματα που έχουν σχέση με ανάρμοστες συμπεριφορές και πράξεις, ώστε να τα απομακρύνουμε και να τα απομονώσουμε από τη γέννησή τους. 

Παραλάβαμε το δήμο με συνολικό χρέος 50.000.000 ευρώ, όπως παραδείγματι οι οφειλές προς την ΕΥΔΑΠ για τα τελευταία είκοσι (20) χρόνια ύψους 3.000.000 ευρώ. 

Το πρόβλημα με τις δημοτικές επιχειρήσεις δεν είναι καινούργιο, δεν το κατασκευάσαμε και δεν το διαμορφώσαμε εμείς. 
Πολύ γρήγορα θα υπάρξει εξομάλυνση του προβλήματος για να μπορέσει η επιχείρηση να ορθοποδήσει και μέσα στους δύσκολους καιρούς να ασχοληθεί με τους στόχους της και τις επιδιώξεις της, που δεν είναι άλλοι από την εξυπηρέτηση των δημοτών μας. 

Εμείς αυτά έχουμε να πούμε, δεν έχουμε διάθεση να συντηρούμε με ΔΙΑΛΟΓΟ ένα θνησιγενές πολιτικό μόρφωμα στήριγμα του όποιου ντόπιου και ξένου κατεστημένου που με άλλοθι την ΑΡΙΣΤΕΡΑ σφαγιάζεται ένας ολόκληρος ΛΑΟΣ. 
Να θυμάται μετά από 20 μήνες ενεργής συμμετοχής τους στη δημοτική πλειοψηφία, ιστορίες για ΑΓΡΙΟΥΣ. 

Ας κάνουν πρώτα την αυτοκριτική τους , για το που οδηγούν τον τόπο με τη συμμετοχή τους στις δυνάμεις ξένης κατοχής. ........
 
Top