Ένταση και λιποθυμίες σημειώθηκαν σήμερα στο υπουργείο Υγείας, όπου οι συνταξιούχοι εισέβαλαν στο κτίριο, απαιτώντας να συναντηθούν με τον υπουργό, Ανδρέα Λυκουρέντζο...
Τελικά ο υπουργός συναντήθηκε με το προεδρείο των συνταξιούχων, χωρίς ωστόσο να προκύψει κάποιο αποτέλεσμα. "Μιλάμε για την πιο χυδαία, φασιστική αντιμετώπιση εκ μέρους του υπουργού, ο οποίος στην αρχή μας είπε δεν είναι εδώ. Στη συνέχεια έπρεπε να ανοίξουμε τις πόρτες του υπουργείου για να φτάσουμε εδώ κι όταν του είπαμε κ. υπουργέ συζητάται με όλους με τους συνταξιούχους δε θα συζητήσετε, μας είπε ότι είμαστε τραμπούκοι", τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ Δήμος Κουμπούρης. 
Μιλώντας στον "realfm 97,8" ο υπουργός υγείας είπε: "Κανείς δεν αποκαλεί τους συνταξιούχους τραμπούκους, κανείς δεν αποκαλεί τραμπούκο όποιον διαδηλώνει,αλλά πρακτικές οι οποίες με τη βία επιχειρούν κάποιοι να επιβάλουν την παρουσία τους και όχι να υποβάλουν τα αιτήματά τους εκφεύγουν της δημοκρατικής δεοντολογίας, της δημοκρατικής συμπεριφοράς και επικοινωνίας".

ΣΧΕΤΙΚΆ VIDEO

press-gr
 
Top